Olimpia a plecat la Poiana Brașov. Bodea: „Ar mai fi nevoie de cel puțin trei jucători ca să avem un lot complet”

Marius ANGHEL 21 Jul. 2014, 14:33 Pregătiri, amicale
Olimpia a plecat la Poiana Brașov.** Bodea:

La o săptămână de la reluarea pregătirilor pentru noul sezon, Olimpia a urcat azi în cantonament la Poiana Brașov. După un meci-școală disputat sâmbătă dimineață la Dorolț, antrenorii Bodea și Dragomir au definitivat lista jucătorilor ce vor urca la munte. În lot și-au făcut loc o serie de juniori și cadeți care pare-se că i-au impresionat pe noii tehnicieni ai Olimpiei.

Astfel, Paul Cristian, Rus, Tillinger sau Lucaci de la echipele de juniori republicani au fost cooptați în „lotul mare”, în vreme ce de la FC Bihor a fost transferat Ovidiu Bic, un jucător extrem de talentat de numai 20 de ani.

Mijlocașul argentinian Maximiliano Laso a ajuns duminică la Satu Mare și a plecat a doua zi cu echipa în Poiană. Nu s-a renunțat nici la portarul Bogdan Miron și nici la mijlocașul Adrian Micaș, în vreme ce pentru Walter Heil se poartă negocieri.

„Era vorba să-l aducem și pe portarul junior, Fila de la Salonta, dar încă nu cred că ar putea face față la echipa mare și de aceea l-am păstrat pe Miron. Prin aducerea lui Bic cred că am rezolvat în mare parte problema cadeților titulari. Micaș rămâne în lot deoarece acum avem doar doi fundași centrali. Ar mai fi nevoie la echipă de cel puțin trei jucători ca să avem un lot complet”, a spus antrenorul Cosmin Bodea care se gândește în primul rând la un fundaș central apoi la un mijlocaș central și la încă un atacant. „L-aș vrea pe Brata, s-a mișcat excelent și la acest meci-școală, dar situația lui e complicată. El mai are contract, din câte am înțeles, încă un an cu Pandurii”, a mai spus Cosmin Bodea.

Dacă Brata va fi greu de adus acasă în această vară, în schimb conducerea speră să fie mai ușor de rezolvat cazul Heil. Un fundaș sătmărean ce se află încă în litigiu cu SC Vaslui și care, dacă va fi declarat liber de contract, va fi adus la Olimpia.

La Poiana Brașov echipa va sta până pe 1 august. Olimpia are programate și două partide de verificare în cantonament, pe 26 iulie cu Unirea Tărlungeni și pe 30 iulie cu Săgeata Năvodari sau CSM Râmnicu Vâlcea.

Iată lotul pentru cantonament:
Anca-Trip, Șuta, Miron, Fila – portari
Munteanu, Paul Cr., Bălău, Micaș, Mureșan, Iuhas, Neagu, Rus – fundași
Villand, Gavrilescu, Schwarzkopf, Rus Romario, Laso, Bic, Faur, Tillinger – mijlocași
Bujor, Apostu, Boștină, Lucaci – atacanți

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 21 Jul. 2014, 14:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă