Olimpia a plecat în cantonament la Ocna Șugatag

Mihai Andries 03 Feb. 2013, 16:55 Pregătiri, amicale
Olimpia a plecat** în cantonament la Ocna Șugatag

Lotul sătmărenilor format din 32 de jucători s-a deplasat în această dimineață spre stațiunea maramureșeană Ocna Șugatag, unde vor fi în cantonament timp de șapte zile. Din delegație mai fac parte antrenorii Tiberiu Csik și Lulu Dragomir, Ciprian Prodan antrenor-jucător, Ovidiu Suciu antrenorul portarilor și asistentul medical Szilagy Edomer.
Din cei 32 de fotbaliști, pe lista lotului se află șapte nume noi. La întoarcere se vor selecta doar 25 de jucători pentru echipa mare, iar restul cel mai probabil vor face parte din echipa a doua pe care Olimpia o va avea începând din acest an.

Prima zi a cantonamentului va începe în 3 februarie și se va încheia în 10. Pe toată durata jucătorii vor  efectua câte două-trei antrenamente zilnice. La întoarcere, cel mai probabil „galben-albaștrii” vor juca și un meci de pregătire.

Lotul Olimpiei: Miron, Șuta, Gorbe și Țuțuraș – portari, Moș, Iuhas, Glodean, Sabău, Fl. Mureșan (foto), Homorozan, Lauruk, Molnar, Dragoș, Ghiriti, Villand, M. Mureșan, Micaș, Botoș, Hanus, Gavrilescu, Marinaș, Dănilă, Feier, Roatiș, Curtean, Silaghi, Cozma, Kinczel, Roghină, Toma, Cădar, Gergely – jucători de câmp.
Obiectivul formație sătmărene rămâne același, promovarea în Liga a II-a.

 

Articol scris de Veronica HODAS

Mihai Andries 03 Feb. 2013, 16:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă