Olimpia a plecat în cantonament cu 22 de jucători!

Marius ANGHEL 20 Jul. 2013, 18:58 Pregătiri, amicale
Olimpia** a plecat în cantonament cu 22 de jucători!

Olimpia Satu Mare a disputat în această dimineață un meci de pregătire în compania formației FC Zalău. Cu toate că elevii antrenorilor Tiberiu Csik și Lulu Dragomir au avut multe ocazii, partida s-a încheiat cu scorul de 0-0. În acest meci, cei doi tehnicieni i-au împărțit pe cei 22 de jucători avuți în lot în două echipe, iar fiecare a jucat câte 45 de minute.

„A fost un meci de pregătire în care am dat ocazie fiecărui jucător să joace 45 de minute. Scorul final a fost 0-0, dar tot așa s-ar fi putut încheia cu scorul de 6-0, 7-0 pentru noi”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

În prima repriză tehnicienii i-au introdus în teren pe Șuta – Moș, Sabău, Ene, Munteanu, Molnar, Schwarckopf, Roghină, Zsiga, Dragoș, Feier. Cea de-a doua repriză a început cu Anca – Micaș, Iuhas, Botoș, Hanus, Gavrilescu, Villand, Kinczel, Cozma, Prodan, Bujor.

FC Zalău a evoluat astfel: Man – V. Lung, M. Bode, Ct. Lazăr, V. Ionașcu, Ct. Dinu, M. Cherecheș, G. Țiriac, Supuran, C. Ardelean și Al. Pop jr. Au mai evoluat: R. Silaghi, S. Moroti, R. Marian, C. Pop și Gliguță. Antrenori: Vasile Jula (principal) și Cristian Oros (secund)

VEZI o GALERIE foto de la AMICAL

Cei 22 de jucători alături de staff-ul tehnic au pornit sâmbătă, la prânz, spre Ocna Șugatag unde vor sta în cantonament timp de o săptămână.

„Galben-albaștrii” vor efectua un antrenament începând din această după amiază și vor face și recuperare.

Pe toată durata cantonamentului jucătorii formației Olimpia vor avea parte de două antrenamente pe zi, inclusiv vineri, 26 iulie.

Articol scris de Elena Govor

Marius ANGHEL 20 Jul. 2013, 18:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă