Olimpia a avut 19 jucători la reunire, printre care și doi francezi cu nume celebre: Daouda și Dembele. Selymes are ca obiectiv să atragă publicul pe stadion

Tibor Selymes și stafful său tehnic au condus în această dimineață, începând cu ora 10:00, primul antrenament al Olimpiei Satu Mare în vederea pregătirii noului sezon al Ligii 2. 19 jucători au fost prezenți, mare parte dintre ei făcând parte din lotul cu care s-a încheiat campionatul. Pe lângă juniorii clubului promovați la prima echipă, sub comanda lui Selymes au apărut și alte două nume noi, francezii cu nume celebre: Daouda și Dembele.

Șuta, Dascălu (portari), Daouda, Chitaș, Chivari, Cocian, Ciul, Babiciu, Heil, Faur, Rus, Bura, Lukacs, Duruș, Villand, V. Pop, Dembele, Văsălie, Mureșan – (jucători de câmp) au fost jucătorii prezenți la reunire.

Pe lângă Chitaș, Cocian și Văsălie, prezenți în lot și în ultimele etape ale sezonului de Liga 2 recent încheiat, la primul antrenament și-au făcut apariția și tânărul Babiciu, cât și Denis Chivari, jucător revenit la pregătiri după ce o bună perioadă de timp, tot sezonul trecut, a fost accidentat. Căpitanul Cosmin Iuhas, încă accidentat, a fost prezent la stadion, la fel și Mihai Onicaș, mijlocaș încă aflat sub contract cu Olimpia până în 30 iunie și dorit în Liga 3 la „U” Cluj.

Cât despre Daouda și Dembele, Informația zilei scrie că aceștia sunt doi jucători tineri, proveniți din Franța, recomandați antrenorului Selymes și care urmează să fie testați pentru a se decide dacă vor semna sau cu cu Olimpia. În plus, după ce vor încheia cu examenul de bacalaureat, în pregătiri vor mai veni și frații Vincze, de la Recolta Dorolț.

Vor amical puternic pentru prezentarea lotului și o clasare între primele șase

Fără noutăți importante, dar aflate de drum, inclusiv din Liga 1, Selymes și președintele Attila Karda visează la o clasare între primele șase locuri ale noului sezon al Ligii 2. „Nu pot să vă dau nume, negocierile sunt în curs de derulare. Dar când vor avea anumite certitudini, o să vă informăm”, a spus Selymes, care își dorește și un amical de prezentare a lotului înainte de startul campionatului: „Vrem să aducem o echipă mare aici la Satu Mare, să facem un meci mare la deschidere, să prezentăm lotul, jucătorii și să facem un meci puternic. E important pentru noi să atragem publicul și să le arătăm ce am făcut”.

În restul zilelor acestei săptămâni antrenamentele vor avea loc pe plan local, iar de luni, 3 iulie, până pe 14 iulie, se va merge în cantonament la Poiana Brașov. Tot acolo vor desfășura și două sau trei meciuri amicale.

Foto: Informația zilei

Pe aceeași temă