O victorie și o înfrângere pentru Internațional

14 Feb. 2009, 18:05 Pregătiri, amicale
O victorie și o înfrângere pentru Internațional

Internațional Curtea de Argeș a disputat azi două amicale. Antrenorii au împărțit lotul în două, o echipă întâlnind la Bascov pe Muscelul Câmpulung, iar alta făcând deplasarea la Balș.

În primul meci, Interul a pierdut cu 2-0 în fața echipei de ligă a treia Muscelul. Pentru câmpulungeni au marcat Miulescu în minutul 48 cu capul din careu și Stefanovici în minutul 80 cu un șut din interiorul careului.

În al doilea meci interiștii s-au impus în fața echipei din Liga a III-a, seria a patra, FC Balș, cu 4-0. La pauză argeșenii conduceau cu 1-0 prin golul lui Bouleanu din minutul 15. La reluare, Inter a mai marcat de trei ori prin R. Stan (60), Jianu (64) și Chiricheș (80). Partida s-a disputat pe un teren înghețat, foarte greu.

# Internațional – Muscelul Câmpulung 0-2 (0-0)
Au marcat: Miulescu (48), Stefanovici (80)
Internațional: Pampea – Bold, Fl. Popa, C. Ciobanu, N. Vlad – Cr. Dicu, D. Oprea, C. Străuț, Ct. Lazăr – Itu, Stoianof (a mai jucat Vl. Oprea)
Muscelul (prima repriză): C. Stancu – Stefanovici, Gîțu, Miulescu, Stan – Drăghici, C. Șerban, Nistor, Nilă – Nica, Coman. Au mai jucat: O. Popescu, Neacșu, Craioveanu, Sandu, Sîrbu, Slobozeanu, Bălan, Viland.

# Balș – Internațional 0-4 (0-1)
Au marcat: Bouleanu (15), Stan (60), Jianu (64), Chiricheș (80)
Internațional: C. Moldovan – G. Matei, Bier, Chiricheș, Baicu – Al. Stoica, R. Stan, Ungureanu, Bouleanu – Koné, Jianu. A mai jucat Avram
 

Articol scris de Ștefan Dobre
foto www.fcinternational.ro

14 Feb. 2009, 18:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă