O săptămână fructuoasă pentru Delta la Câmpulung

Mihai Andries 28 Jan. 2013, 20:53 Pregătiri, amicale
O săptămână fructuoasă** pentru Delta la Câmpulung

Plecați de duminică trecută spre deja obișnuitul cantonament montan de la Câmpulung Moldovenesc, componenții echipei alb-albastre au început săptămâna în forță. Programul de pregătire a debutat cu două zile în care antrenorul Mihai Ciobanu a prevăzut câte două antrenamente, epuizante, dar la care cei 24 de jucători au răspuns foarte bine. De miercuri, zi în care s-a desfășurat un singur antrenament, au început problemele, nu legate de lot, ci de starea vremii.

„€œPăcat s-a topit zăpada, iar dimineața întâmpinăm probleme în desfășurarea în condiții optime a antrenamentului. Traseul pe care efectuăm alergările este plin de gheață. Sper ca ninsorile să revină și să ne permită să derulăm programul așa cum l-am preconizat încă de la Tulcea”, declara dezamăgit, miercuri, principalul tulcean.

De joi însă, au reapărut ninsorile și acum există condiții optime de pregătire. Dar pentru că bucuria să nu fie deplină au apărut două probleme de sănătate: Daniel Florea (foto, stânga), care acuză dureri la genunchi, a efectuat săptămâna trecută un control medical de specialitate la o clinică în București recomandându-i-se câteva zile de program special ( bazin și bicicletă ) și Filip (inflamație a tendonului), acesta din urmând să aibă parte, câteva zile, de antrenamente mai lejere.

Chiar dacă stagiile montane sunt bazate preponderent pe antrenamentele fizice, stafful tehnic va pune accent începând chiar din această a doua săptămână a cantonamentului pe latura tehnico-tactică.  Conducerea administrativă a perfectat în mare parte jocurile de verificare pe care Delta urmează să le dispute în cel de-al doilea cantonament al iernii, în perioada 11 – 23 februarie la Snagov
 

Sursa: FC Delta Tulcea

Mihai Andries 28 Jan. 2013, 20:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă