O nouă victorie în fața bulgarilor de la Dunav

18 Jul. 2009, 20:30 Pregătiri, amicale
O nouă victorie în fața bulgarilor de la Dunav

În fiecare pauză competițională Dunărea Giurgiu dispută o serie de amicale tur-retur cu vecinii bulgari de la Dunav Ruse. Meciul de azi de la Giurgiu, câștigat cu 3-2 de români a avut o continuare neașteptată. Nemulțumiți de antijocul prestat de bulgari, dar și de anumite intrări mai dure, oficialii giurgiuveni au renunțat la manșa retur care ar fi urmat să se dispute peste o săptămână și jumătate la Ruse. În schimb, Dunărea va disputa un amical, în deplasare, miercuri dimineața cu cei de la Dinamo II.

 

Revenind la meciul propriu-zis, bulgarii au condus în două rânduri prin golurile marcate de Kirilov (25, 30). Dunărenii au revenit de două ori prin Ciocârlan (27,85), iar Ivașcă a marcat golul victoriei în minutul 89.

Tehnicianul Marin Barbu a trimis în teren la fluierul de start pe următorii: Dragne – Ungureanu, Ciocârlan, Tatarciuc, Damian – Cojenel, S. Bucã (împrumutat de la Astra via Dunărea Călărași), Ochia, Ivașcã – Șt. Iordache, Bãnaru. Au mai jucat Ct. Neagu – Șanțmare, Kurtuly, I. Nae (de la Dinamo II), M. Stan, Udrea, Comãneanu.

În altă ordine de idei, s-a renunțat la serviciile lui Alexandru Radu. Aflat la final de contract, mijlocașul nu a ajuns la un numitor comun cu gruparea giurgiuveană în ceea ce privește reînnoirea contractului, motivul oficial fiind pretențiile financiare ridicate ale jucătorului.

 

Articol scris de Costel SPÂNU

18 Jul. 2009, 20:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă