Nuno Claro: „Este un cantonament reușit, toată lumea e aptă, cu poftă de primul amical”

Marius ANGHEL 29 Jan. 2015, 17:48 Pregătiri, amicale
Nuno Claro:**

Stagiul pregătirii centralizate de la Cheile Grădiștei decurge în condiții optime. Componenții grupării FC Olt Slatina s-au angrenat foarte bine la efort, iar programul intens, cu două antrenamente pe zi, nu a lăsat urmări, jucătorii fiind feriți de accidentări.

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Nuno Claro, aflat la primul cantonament sub comanda tehnicianului Dan Oprescu, s-a adaptat condițiilor dure de pregătire. Portughezul este convins că pregătirea fizică din stagiul montan le va fi benefică în campionat.

„Ne pregătim bine, avem toate condițiile, totul decurge foarte bine. Este un cantonament reușit, toată lumea e aptă, cu poftă de primul amical. Lucrăm mult, două antrenamente pe zi, este efort, dar rezultatele se vor vedea în campionat. Se simte oboseala, este normal, dar mai sunt două zile. A nins destul de mult, dar avem condiții bune de a lucra cu mingea. Ne pregătim pe teren sintetic, nu se poate spune că zăpada ne-a creat probleme, pentru că tot timpul a fost deszăpezit”, a declarat goalkeeper-ul celor de la Slatina.

„Sper să facem jocuri bune înaintea meciului cu CS Mioveni”

În cantonamentul montan, slătinenii nu au susținut amicale, ci doar un joc-școală, astfel încât accidentările să fie pe cât posibil evitate. Începând de săptămâna viitoare, gruparea pregătită de Dan Oprescu va susține o serie de jocuri de verificare, în vederea găsirii formulei standard pentru startul stagiunii de primăvară.

„Sperăm să facem jocuri bune înaintea meciului cu Mioveni. Vom avea câteva amicale în care vom pune la punct relațiile de joc. Contează inclusiv rezultatele, pentru că îți dau moral”, a mai spus portughezul Nuno Claro.

Lotul grupării FC Olt Slatina, format din 24 de jucători, va reveni din stagiul centralizat, vineri, după susținerea unui ultim antrenament.

Rogoveanu: „Cu toții ne-am pregătit bine, antrenorul va decide cine va juca”

Mijlocașul de 19 ani, Daniel Rogoveanu, este convins că lupta pentru titularizare va fi aprigă. „Cu toții ne-am pregătit bine, antrenorul va decide cine va juca. Cine va fi cel mai bun va intra pe teren și va da totul să câștige echipa. Îmi doresc să fiu printre cei unsprezece jucători și să am evoluții cât mai bune. Cantonamentul decurge bine, s-a acumulat puțină oboseală, dar avem condiții foarte bune de refacere, iar la începutul campionatului vom fi în parametri optimi”, a declarat jucătorul lui FC Olt.

În stagiunea de toamnă, tânărul mijlocaș Daniel Rogoveanu, sosit de la ACS Poli Timișoara, s-a regăsit des în formula de start.

În jocurile școală susținute înainte de plecarea în cantonament, acesta și-a trecut numele pe lista marcatorilor, însă testele finale vor fi reprezentate de meciurile amicale programate în toată luna februarie.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 29 Jan. 2015, 17:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă