„Nu este imposibil de recuperat avansul de puncte pe care l-a luat ACS Berceni”

Marius ANGHEL 18 Jan. 2013, 11:34 Pregătiri, amicale

 Deși se află la zece puncte în spatele liderului ACS Berceni, FC Caracal a fost prima echipă din județul ei care s-a reunit, elevii lui Iordan Eftimie având antrenamente în această săptămână.

Mijlocașul central de la FC Caracal, Victor Rada, susține că echipa sa va avea meciuri foarte grele în retur și că avansul pe care îl are liderul Seriei a III-a, ACS Berceni, nu este imposibil de recuperat, deși formația din Ilfov a avut în prima parte a sezonului un parcurs aproape perfect.

„Am venit după vacanță, ne-am revăzut toți. Stăm bine și cu kilogramele, nu sunt probleme. Este bine că am început antrenamentele, pentru că nu este bună nici această perioadă foarte lungă de pauză. Trebuie să începem bine returul, să câștigăm fiecare partidă. Vom avea meciuri foarte grele în retur. Așa sunt legile nescrise ale fotbalului, returul este mai greu decât turul, echipele joacă sub presiune, se poate întâmpla orice. Putem veni tare din spate, nu este imposibil de recuperat avansul de puncte pe care l-a luat ACS Berceni”, a spus Rada, care se află la al doilea sezon cu gruparea caracaleană.

În 2008, pe vremea când era legitimat la Poli Timișoara și evolua în Liga I, ascensiunea jucătorului din Balș a fost oprită brusc din cauza unei accidentări. Considerat unul din jucătorii cu cele mai bune evoluții de la FC Caracal, Victor Rada își dorește să fie ferit de accidentări.

„Personal, îmi doresc să am sănătate, să fiu ferit de accidentări, să îmi pot continua parcursul. Aș vrea să ne îndeplinim obiectivul, să aducem bucurie în rândul suporterilor noștri”, a spus Victor Rada.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 18 Jan. 2013, 11:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă