Rada: „Poate ne-o ajuta play-out-ul să ne salvăm”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 16:10 Campionat
Rada:**

Cu patru puncte acumulate, Minerul Motru va fi cu siguranță printre echipele care se vor lupta, în play-out, pentru evitarea retrogradării. Pe Stadionul „1 Mai”, „minerii” au venit cu gândul să scoată un punct, însă în cele din urmă au suferit cea mai severă înfrângere din acest sezon.

Noul tehnician, Gabi Zahiu, nu a putut lua loc pe bancă, încercând să transmită informații echipei din tribună. Mai mult, „principalul” celor de la Motru a refuzat să dea declarații după joc. În schimb, despre parcursul slab al echipei a vorbit mijlocașul Victor Rada, fost jucător al echipei FC Caracal.

„Am venit cu gândul de a scoate un rezultat bun, din păcate, ce ați văzut și dumneavoastră s-a terminat 3-0 pentru ei, felicitări. FC Olt e o echipă foarte bună, omogenă, a meritat victoria. Avem o serie de meciuri în care nu am marcat, nu ne revenim deloc, nu știu ce să zic. Se întâmplă ceva la echipa noastră, de șapte, opt etape nu am marcat, iar asta spune ceva. Poate ne-o ajuta play-out-ul, să adunăm punct cu punct, noi sperăm”, a declarat Rada după meciul cu FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 16:10 Campionat
Pe aceeași temă