„Nu am fost deloc mulțumit de ceea ce am găsit la club. Vreau să fac performanță”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 13:00 Pregătiri, amicale

Noul finanțator al „Bătrânei Doamne” a urmărit echipa la lucru în prima repriză a meciului cu Debrecen și în disputele cu Oroshaza și FC Botoșani. Dacă după succesul clar (5-0) obținut de „alb-roșii” marți seară, Adrian Marțian s-a arătat încântat de cele văzute pe teren, nu același lucru se poate spune și la finalul confruntării cu moldovenii. Dimpotrivă, omul de afaceri clujean a ținut să-i avertizeze pe jucători și antrenori că el nu e omul căruia îi place să piardă indiferent de miză. Dar, Marțian a mai spus și alte lucruri interesante despre ceea ce urmează să se întâmple în Calea Aurel Vlaicu…

– Domnule Marțian, vă simțim puțin supărat ca urmare a acestei înfrângeri, cu Botoșaniul?
– Sincer, mă deranjează scorul final. Pot să înțeleg că am menajat unii jucători care aveau ceva probleme, dar mai cred că dacă ai valoare și mentalitate câștigătoare trebuie să câștigi tot timpul. Eu nu sunt obișnuit să pierd în niciun domeniu și nu prea mă interesează că unii spun că poate e mai bine că am pierdut acum și nu săptămâna viitoare. Personal, aș vrea să câștigăm mereu. Oricum, am luat prea ușor golurile. Văd și eu că nu prea avem portar, sperăm să ne luăm rapid unul.

– Să înțelegem că o să mai vină jucători până la meciul cu Poli?
– Da, încercăm să mai găsim repede piesele ce ne lipsesc.

– Cu Oroshaza, Laso a dat cinci goluri. Poate era altul rezultatul cu el pe teren astăzi.
– Sunt convins că nu am fi pierdut, sau cel puțin am fi marcat mai multe goluri. A mai fost și un băiat din Italia pe care am fi dorit să-l testăm, dar s-a accidentat și el ieri.

–  Acum că ați cunoscut mai bine echipa, vă păstrați optimismul și dorința privind promovarea? Sunt destul de puține meciuri de jucat și multe puncte de recuperat…
– Bineînțeles, avem jucători buni, care s-au pregătit bine la Gyula și care mobilizați și motivați cum trebuie pot obține promovarea.

– S-a auzit că doriți să faceți schimbări la nivel de conducere.
– Da, probabil, fiindcă nu am fost deloc mulțumit de ceea ce am găsit la club. Vreau să fac performanță, voi schimba și omul de servici dacă e necesar. Nu am venit să-mi bat joc de echipă și echipa de mine.

–  Se apropie derby-ul cu Timișoara, ați văzut vreodată un duel între UTA și Poli?
– Am urmărit la televizor partida tur, acel 1-1 de la Timișoara, nu mi-am putut da seama de ceea ce a fost în tribune.

– Mai e puțin și o să vedeți ce înseamnă pentru arădeni vizita timișorenilor.
– Sper ca arădenii să vină în număr cât mai mare la stadion, să arate că iubesc echipa orașului, la bine și la greu. Nici nu vrem să ne gândim că putem pierde acest meci, dar, probabil, la fel spun și timișorenii, rămâne de văzut ce va fi. Noi o să motivăm jucătorii cu bani, cu tot ce trebuie…

Mutu ar putea asista la derby-ul cu Poli

Printre alte aspecte din viața fanion a Aradului atinse de Adrian Marțian la finalul amicalului cu FC Botoșani, noul finanțator al „alb-roșiilor” a vorbit pe șleau și despre relația cu Adrian Mutu. În primul rând, „Împăratul” a ținut să precizeze că va urmări de la tribuna oficială derby-ul Corsicii, dintre Bastia și Ajaccio, alături de Giovanni Catanzariti, ocazie cu care cei doi conducători își vor cimenta relația cu șefii grupării „Briliantului”.

„Mă înțeleg bine cu președintele lui Ajaccio dar și alți conducători din Franța, sper să începem colaborări benefice pentru UTA. Acum mergem noi în Corsica, dar la meciul cu Poli sperăm să ne întoarcă ei vizita. Adi Mutu și președintele de la Ajaccio au spus că încearcă să ne susțină din tribună săptămâna viitoare”, ne-a mărturisit Marțian, care, probabil, știe că fotbalistul român nu-și va reveni din punct de vedere medical până la următoarea partidă.

Precizând că vorbește des la telefon cu atacantul naționalei și că se mai sfătuiește cu el despre ceea ce are de făcut la UTA, clujeanul a vrut să dezmintă zvonul implicării surorii „Briliantului” la gruparea din Calea Aurel Vlaicu: „Să fim serioși, a glumit și ea dând unele declarații. S-a distrat puțin”.

Sursa: Sport Arad

Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 13:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă