Noutăți la primul antrenament al Giarmatei din noul an. Cojocaru: „Jucătorii s-au prezentat nesperat de bine”

Millenium Giarmata și-a început luni după masă pregătirea pentru sezonul de primăvară. Antrenorul Călin Cojocaru beneficiază deja de aportul a trei jucători noi. Cheda, Laurențiu Berar și Dan Domșa sunt noutățile alb-albaștrilor. Miercuri e așteptat să sosească și portarul Eduard Butoi, care s-a antrenat cu ASU Poli. Timișenii nu vor mai miza în schimb pe atacantul Cristian Fara, plecat din țară.

Pe lângă Laurențiu Luca, Cristian Fara nu mai face parte din planurile „milenarilor”, atacantul cărășean fiind în Austria. Piața reșițeană e exploatată în continuare de cei din nordul Timișoarei. La Giarmata a sosit Cheda, fundaș trecut pe la AFCM și Gloria Reșița. Ineuanul Laurențiu Berar, un mijlocaș dreapta care poate evolua și în atac și închizătorul Dani Domșa, ambii în vârstă de 20 de ani și de la CFR Timișoara, dintre care ultimul aflat la o revenire în alb-albastru, sunt celelalte certitudini ale echipei de pe arena „Nicolae Moraru”. Antrenorul Călin Cojocaru mai așteaptă în această iarnă un atacant, un mijlocaș central și un portar, acesta din urmă va sosi mâine. E vorba de Eduard Butoi, care a evoluat ultima dată la Roșiori de Vede și care a început pregătirea în 2015 cu ASU Politehnica.

De la primul antrenament au absentat motivat Roberto Arimon și Robert Cărăușu, cel din urmă e un mijlocaș de 19 ani sosit la finele lui 2014 de la juniorii Caransebeșului, ambii au avut examene. „Jucătorii s-au prezentat nesperat de bine, au respectat cu strictețe programul pentru perioada de pauză. Urmează să plecăm în cantonament, probabil după 5 februarie la Moneasa”, a spus Călin Cojocaru, tehnicianul „milenarilor”. Sâmbătă Giarmata va susține primul amical din 2015, adversara va fi Voința Mașloc, locația jocului urmând să fie stabilită curând.

Litigiile cu Naidin și compania se vor rezolva

Tehnicianul Giarmatei nu s-a arătat îngrijorat de problema ivită la FRF pentru echipa sa. Acolo unde foștii jucători Michel Rosenblum, Marius Călin și Leonard Naidin au avut câștig de cauză la Comisia de Disciplină pentru drepturile lor bănești. Conform lui Călin Cojocaru clubul aflat pe locul 4 în C4 va achita datoriile până la termenul scandent, 28 ianuarie. „Vom plăti, aceasta e situația… Toate cluburile din România au probleme”, a conchis Cojocaru.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)
Foto: Facebook Club Sportiv Millenium Giarmata
Pe aceeași temă