Noutăți în „Crâng”: a sosit unul, pleacă nouă!

Mihai Andries 18 Jan. 2014, 08:00 Pregătiri, amicale

Lotul Gloriei Buzău va pleca luni în primul stagiu de pregătire centralizată din această iarnă. Timp de o săptămână, echipa aflată sub comanda lui Viorel Ion își va încărca bateriile la Poiana Pinului, urmând ca pe 25 ianuarie să susțină și un meci de verificare cu Voința Lanurile care evoluează în Superliga buzoiană.

Deși la reunirea lotului s-au prezentat 29 de jucători, nu toți vor fi luați în cantonament deoarece antrenorul grupării din Crîng a anunțat că va renunța la câțiva dintre ei. Aceștia sunt: Cucu, Zăinescu, Zamfir, Vișan, Pușcașu, Cocârlă, Păun, Fl. Alexandru și Chiriță.

Deocamdată singurul jucător nou sosit în această iarnă la Gloria Buzău este atacantul Silviu Moise care ultima dată a evoluat la Dunărea Galați. În vederile tehnicianului buzoian s-au mai aflat câțiva fotbaliști experimentați de la CF Brăila precum Ivan (fundaș central), Ochia(mijlocaș), Câmpeanu și Ciocâlteu (atacanți), însă varianta cu cei patru a picat, conform celor declarate de „Vioară”.

Altfel, echipa din Crîng va mai efectua un stagiu de pregătire centralizat la Monteoru (3-10 februarie), iar în program mai are incluse partide amicale cu Fortuna Brazi (Izvorani – 29 ianuarie), Juventus București (acasă – 8 februarie, deplasare – 12 februarie), CS Mioveni (acasă – 22 februarie)

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 18 Jan. 2014, 08:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă