Noul antrenor o duce pe ASU Politehnica în cantonament lângă Hațeg. Programul de pregătire include șase meciuri

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 15:43 Pregătiri, amicale
Noul antrenor o duce pe ASU Politehnica în cantonament lângă Hațeg.** Programul de pregătire include șase meciuri

Deși, deocamdată, pentru lot sunt multe necunoscute, la ASU Politehnica a fost organizată deja până la ultimele detalii perioada de pregătire. Noul antrenor Cosmin Petruescu a hotărât o locație de cantonament într-o zonă răcoroasă și unde nu se vor afla și alte echipe, Săntămaria-Orlea, din județul Hunedoara. De asemenea, sunt stabilite în calendar șase date pentru meciurile amicale.

Fotbaliștii vor fi în vacanță până în 2 iulie, dar au primit un program de pregătire pentru săptămâna premergătoare reunirii. În 3 și 4 iulie echipa va face vizita medicală, iar din 8 iulie se pleacă în cantonament la Săntămaria-Orlea, lângă Hațeg, localitatea cu una dintre cele mai vechi biserici din România.

Acolo, echipa va beneficia de o bază modernă de antrenament.

Petruescu a dorit să aibă cantonamentul acolo tocmai pentru a avea acces liber la bază, deoarece în perioada acea, nicio altă echipă nu se antrena în localitate.

Șase amicale, cu un meci de prezentare la final de iulie

Primul meci de verificare va fi chiar înainte de plecare în cantonament, în data de 7 iulie, pe Știința, cu FC Bazoșu Vechi, locul 13 din Liga 4-a. Pentru data de 11 se caută un adversar care să vină în cantonament, iar pe 14 timișorenii dau piept cu locul 8 din Seria a 4-a din Liga a 3-a, CNS Cetate Deva. În 21 iulie, la Timișoara vine locul 2 din aceeași serie, CSM Școlar Reșița. Pentru 25 iulie, ASU Poli are un deja „clasic” amical cu locul 8 din Liga a 2-a, Luceafărul Oradea. Fanii vor un amical de prezentare, în 28 iulie, tot pe Știința.

În privința jucătorilor, Poli le-a prelungit contractele lui Ioan Mera, Dănuț Bilia, Adrian Poparadu, Ionuț Coadă, Răzvan Ghinescu sau Ionuț Plămadă. Au mai semnat cu echipa suporterilor Bogdan Bozian și Bogdan Nicolescu.

Articol scris de Anda DELIU

 

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 15:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă