Noua Poli organizează o nouă selecție de fotbaliștii!

17 Jul. 2012, 12:22 Pregătiri, amicale
Noua Poli** organizează o nouă selecție de fotbaliștii!

Luni la stadionul „Dan Păltinișanu” a avut loc o nouă serie de jocuri-școală, concluzia antrenorilor lui ACS Poli nu e măgulitoare. Formația timișoreană are nevoie de întăriri și organizează joi și vineri noi selecții pentru fotbaliștii doritori și capabili să pună umărul la obiectivul trasat de autorități, promovarea în Liga a II-a.

De această dată Echipa I a întâlnit Echipa IV de sâmbătă, prima a ieșit învingătoare prin golul marcat de Boștină din penalty. Meciul 2 disputat în același format (30 de minute repriza) a fost de asemenea mai spectaculos ca primul. Team-ul II a învins cu 4-3 Echipa III după câteva reușite frumoase dar și ratări la fel de monumentale ca stadionul. Szekely (2), Vântură, M. Stancu, respectiv Andronic (2) și Nanu, au fost marcatorii ultimului joc.

În toate cele patru configurații au apărut mici schimbări, astfel numele noi aflate în pregătire cu ACS Poli sunt portarul Rain (Auto, ex-CFR), mijlocașul Onosă (Ghiroda), Negruț și Andrei Tânc (Voința Sibiu).

Se caută în continuare soluții! Joi și vineri, noi selecții

Deși Valentin Velcea are la dispoziție peste 50 de jucători, stabilirea unui lot competitiv pentru Liga a II-a nu e o misiune ușoară. Mai ales că incertitudinea încă planează asupra viitorului unor componenți. Poparadu și Mera au ales să se antreneze separat și nu au mai evoluat în jocurile-școală de luni. Unii foști componenți ai Recașului își pierd la rândul lor răbdarea și se gândesc să dea curs altor oferte dacă nimeni nu discută concret cu ei.

Antrenorii bănățenilor au decis între timp să organizeze alte selecții, joi și vineri, ambele de la ora 17, după meciul de miercuri cu Luceafărul. De această dată fotbaliștii din exteriorul lotului, cu carte de vizită decentă și care cred că pot pune umărul la obiectivele lui ACS Poli, sunt invitați la trialurile de la stadionul „Dan Păltinișanu”. Pentru doritori, persoana de contact e antrenorul Cosmin Petruescu (tel.: 0723 128 818 / 0744 866 791).

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

17 Jul. 2012, 12:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă