Noua achiziție a Dunării a debutat în amicalul cu Viitorul II. Mihalcea a testat încă trei jucători, printre care un albanez și un francez

Marius ANGHEL 18 Feb. 2016, 10:48 Pregătiri, amicale
Noua achiziție a Dunării a debutat în amicalul cu Viitorul II.** Mihalcea a testat încă trei jucători, printre care un albanez și un francez

Liderul Seriei I a Ligii 2, Dunărea Călărași, s-a deplasat miercuri la Ovidiu, acolo unde, pe terenul sintetic din incinta Complexului Academiei Hagi, a disputat penultimul amical înaintea reluării campionatului. Trupa antrenată de Adrian Mihalcea s-a impus cu 3-0 în testul cu FC Viitorul II, a opta clasată din Seria a II-a a Ligii 3. Jocul s-a desfășurat pe durata a 105 minute (prima repriză a avut 60 de minute, iar cea de-a doua 45).

Cu noua achiziție Marian Chițu titular, dar și cu albanezul Franc Bakalli testat în atac, Dunărea Călărași n-a reușit să înscrie împotriva Viitorului II mai bine de o oră de joc. Mai mult, gazdele au fost pe punctul de a înscrie, însă Casap (17) a bătut slab o lovitură de pedeapsă, iar Cezar Lungu a parat. Abia în partea a doua Vădrariu (69), Valentin Andrei (81) și Preoteasa (93) au înscris pentru călărășeni și au stabilit rezultatul final al amicalului.

În repriza secundă, în echipa Dunării și-au făcut apariția și Săftescu și Nanou, alți doi jucători pe care antrenorul Adrian Mihalcea i-a testat. Brice Nanou este un fundaș francez, în timp ce Claudiu Săftescu vine de la Dinamo (juniori A), însă înainte de a ajunge la Călărași s-a pregătit cu FC Brașov.

„Cei doi (n.r. – Bakalli și Nanou) au jucat în această după-amiază, însă joi vor pleca. Nu vor ramâne la echipă. În ceea ce-l privește pe Săftescu, el ar putea rămâne. Am rezolvat și cel de-al doilea transfer. E vorba de Marian Chițu, care va juca pentru echipa noastră până la vară, cu posibilitatea prelungirii contractului pe încă un an. Sper să se acomodeze rapid la Călărași. Îi doresc mult succes”, a declarat, pentru afcdunarea-calarasi.ro, președintele Constantin Ștefan.

În amicalul cu FC Viitorul II, Mihalcea a început jocul cu: C. Lungu – Țenea, Bg. Panait, M. Popescu, Mureșan – S. Matei, Sg. Popescu – Vînă, Alami, M. Chițu – Bakalli (Kanda 43). În repriza secunda au evoluat: G. Popa – Săveanu, Bumbac, Cl. Săftescu, Nanou – V. Petre, Preoteasa, V. Andrei, Vădrariu, Kanda (Dincă 85) – M. Ștefan (Bg. Tudor 88). N-au jucat, fiind accidentați, Valentin Alexandru și Botea.

FC Viitorul II (antrenor Cristian Cămui): Tordai (Dur-Bozoancă 61) – Căpușă (Rusu 61), Băluță (Ghiță 61), Kilyen (Piciu 61), Perju (Neciu 61) – Ciobanu (Boboc 61), Iani (Trancă 61), Dumitrescu (Manole 61) – Casap (Vîlcea 61; Zamfirescu 82), Coman (Firan 61; M. Ene 82), Mățan (Drăguș 61).

Ultimul meci de pregătire al Dunării Călărași înainte de reluarea campionatului va avea loc sâmbătă, pe teren propriu, cu Farul Constanța.

Marius ANGHEL 18 Feb. 2016, 10:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă