Nou promovata FC Pojorâta a sunat adunarea

Mihai Andries 10 Jul. 2013, 18:00 Pregătiri, amicale
Nou promovata** FC Pojorâta a sunat adunarea

Lotul nou promovatei FC Pojorâta s-a reunit deja pentru a pregăti așa cum se cuvine sezonul de debut în eșalonul al treilea. Din dorința de a fi competitivi la acest nivel, oficialii grupării sucevene au demarat din timp discuții cu mai mulți fotbaliști pentru întărirea lotului cu care vor aborda ediția de campionat 2013-2014 a Ligii a III-a.

Astfel, nu mai puțin de 6 jucători, este vorba de Beleca, Mihailovici și Puianu de la CS Gura Humorului, Dodan (Viitorul Târgu Frumos), Donose (Rapid Dumești) și Fortună (Foresta Mălini) au ajuns deja sub comanda antrenorului Dănuț Mândrilă.

„Intenția noastră este să mai aducem încă 2-3 fotbaliști, pentru că sezonul este lung și avem nevoie de dubluri pe toate posturile. Deoarece stadionul din Pojorâta se află în pline lucrări de modernizare, vom desfășura antrenamentele în perioada următoare la Câmpulung Moldovenesc. Către mijlocul pregătirii de vară, în funcție și de data la care va începe sezonul oficial, vom efectua și un stagiu de 10 zile de pregătire semicentralizată. De asemenea, avem în plan și disputarea unor meciuri amicale în compania unor formații din zonă, care vor fi perfectate în cel mai scurt timp”, a declarat Dănuț Mândrilă.

 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Mihai Andries 10 Jul. 2013, 18:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă