N”Kongue a ajuns în stagiul montan, Ene l-a părăsit

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 16:23 Pregătiri, amicale
N''Kongue a ajuns în stagiul montan,** Ene l-a părăsit

Atacantul grupării slătinene, Daniel Ene, a acuzat probleme medicale în săptămâna premergătoare plecării în cantonament. Zilele de repaus nu au fost suficiente, iar după primul antrenament susținut la munte, acesta a resimțit dureri la genunchi, fiind nevoit să revină acasă pentru efectuarea unui control medical amănunțit.

Tânărul atacant al celor de la ALRO Slatina, Daniel Ene, ratează stagiul pregătirii centralizate. „Vârful” de 22 de ani se confruntă cu probleme medicale, acuzând înțepături la genunchi. „Ene a acuzat dureri la genunchi, a plecat acasă pentru a face un control medical amănunțit”, a precizat președintele echipei slătinene, Cristi Scheau.

În timp ce Daniel Ene a revenit în localitate, în cantonamentul de la Poiana Brașov a ajuns, marți dimineață, jucătorul de culoare Christian N”Kongue. Atacantul camerunez nu a făcut deplasarea odată cu lotul, fiind programat, luni, la vizita medicală, la Policlinica Sportivă Craiova. „Vârful” sosit, în această vară, de la CSM Râmnicu Vâlcea a trecut fără probleme testele medicale.

Slătinenii susțin sedințele de pregătire din stagiul montan pe stadionul din cadrul Complexului Național Sportiv. În lotul divizionarei secunde vor mai apărea noutăți, în aceste zile fiind așteptat, în cantonament, un fundaș central, pe acest post aflându-se la momentul actual Alin Gligor, Cosmin Crușoveanu și Raul Marincău, ultimul având de asemenea o înțelegere valabilă pe două sezoane.

Slătinenii își vor afla programul din noul sezon pe data de 5 august, atunci când va vea loc tragerea la sorți. Startul noii stagiuni se va da, cel mai probabil, pe data de 7 septembrie.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 16:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă