Nicușor Bănică negociază cu echipa severineană

01 Jul. 2009, 18:41 Pregătiri, amicale
Nicușor Bănică** negociază cu echipa severineană

După ce s-a înțeles în principiu cu antrenorul Marian Bucurescu, FC Drobeta s-a reunit în această dimineață la sediul clubului din cartierul Schela Cladovei, iar mâine jucătorii vor susține primul antrenament al verii. De la prima strigare a lipsit chiar noul principal, așteptat în această seară la malul Dunării pentru a semna contractul. În schimb, a fost prezent Nicușor Bănică.
 

 

Liber de contract, fostul portar al Universității Craiova a venit să negocieze o nouă înțelegere, după ce sezonul trecut fusese împrumutat la Minerul Lupeni. „Încă nu am semnat. Dacă ne vom înțelege, mi-aș dori să rămân la FC Drobeta”, a explicat Bănică.
 

 

Între timp, FC Drobeta a decis să renunțe la veteranii Dorin Hîrsu, Aurel Amzucu și Cătălin Trofin. De la reunire au mai lipsit portughezul Hugo Moutinho, care va ateriza tocmai pe 6 iulie în România, în timp ce sârbul Milan Mitic, bucureșteanul Ionel Păun, timișorenii Dacian Bîrza și Cătălin Crișan sunt așteptați mâine la antrenament. Aflat la final de contract, portarul basarabean Dan Pînzaru a fost și el absent și nu se știe dacă se va mai întoarce la malul Dunării.
 

 

Pe 20 iulie este programată plecarea spre Serbia, pentru cantonamentul de zece zile ce va fi efectuat și în această vară la Donji Milanovac. Malul sârbesc al Dunării este familiar lui Marian Bucurescu, care a mai pregătit echipa severineană tot la Milanovac, pentru sezonul 2007-2008. „Împreună cu patronii, am decis să-l aducem pe Marian Bucurescu, care a mai lucrat la FC Drobeta și în primul nostru sezon de Liga a II-a”, a spus președintele executiv Vasile Mănescu.

 

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

01 Jul. 2009, 18:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă