Niculescu a luat 26 de jucători la Cheile Grădiștei. Doi juniori sunt singurele noutăți din lot

CS Mioveni a plecat, ieri dimineață, în cantonament la Cheile Grădiștei, Claudiu Niculescu deplasând la munte 26 de jucători, dintre care doi sunt de la Centrul de Copii și Juniori.

Galben-verzii vor face pregătirea centralizată timp de 14 zile, în stațiunea în care au pregătit în vară și prima parte a sezonului. Condițiile pe care le au la dispoziție echipele ce aleg Cheile Grădiștei sunt excelente, sportivii având aici de la teren sintetic, teren de iarbă, până la sală de forță, bazin și saună pentru recuperare. Jucătorii au început antrenamentele încă de ieri, la ora 16, Niculescu pregătind un prim antrenament al acestui stagiu montan de pregătire centralizată.

În lotul deplasat în cantonament nu sunt noutăți mari, cu excepția celor doi juniori luați să facă pregătirea cu echipa mare, portarul Sima și mijlocașul Florescu. Cu echipa au plecat și nou-venitul Rareș Cucui, dar și mijlocașul Lupu, aflat în probe, fiind lăsat în schimb acasă Iulian Vladu, care nu a corespuns cerințelor antrenorilor.

În programul montan intră și trei meciuri amicale în afară de antrenamentele zilnice, două dintre adversare fiind deja stabilite, Muscelul Câmpulung și CS Râșnov.

Lotul deplasat la munte de CS Mioveni:

Portari: Bogdan Preda, Flavius Croitoru, Octavian Popescu, Valentin Sima.
Fundași: Ali Calvin, Bogdan Stancu, Rareș Cucui, Ciprian Negoiță, Ionuț Rada, Bogdan Stoica, Mihai Șchiopu, Cătălin Stan, Edi Stoica.
Mijlocași: Alin Popa, Victor Mazilu, Ionuț Mîrzeanu, Alexandru Răuță, Marius Galan, Ciprian Biceanu, Adrian Iamandi, George Florescu, Roberto Azya, Sabin Lupu.
Atacanți: Andrei Nilă, Mihai Vintilă, Cosmin Năstăsie.

Articol scris de Silviu Mihai
Foto: CS Mioveni
 

Pe aceeași temă