Nicolae Dică s-a antrenat cu FC Argeș

13 Jan. 2012, 13:17 Pregătiri, amicale
Nicolae Dică** s-a antrenat cu FC Argeș

Jucătorii echipei FC Argeș continuă antrenamentele la terenurile de lângă stadionul „Nicolae Dobrin”. La antrenamentul de ieri al alb-violeților, aceștia au avut parte de o surpriză, pentru că alături de ei s-a antrenat și Nicolae Dică.

Fotbalitul crescut de FC Argeș s-a antrenat cu jucătorii echipei antrenate de Viorel Dumitrescu. Acesta a încercat astfel să se mențină în cea mai bună formă după despărțirea de cei de la CS Mioveni. Argeșeanul este foarte aproape de un transfer la TSKA Sofia, bulgarii manifestându-și interesul pentru achiziționarea fotbalistului argeșean.

I-a eliminat pe bulgari în 2004

Nicolae Dică s-a antrenat ieri cu FC Argeș, dar este așteptat ca în aceste zile să plece la Sofia pentru a perfecta un eventual transfer la TSKA Sofia. Piteșteanul este așteptat cu mare interes de către presa din Bulgaria, acesta fiind considerat unul dintre cei mai talentați jucători pe care i-a avut fotbalul românesc în ultimii ani. Dică a contribuit decisiv la eliminarea din primul tur al Cupei UEFA a celor de la TSKA Sofia în sezonul 2004 – 2005. Piteșteanul evolua pe atunci la Steaua, iar bucureștenii se calificau în grupele Cupei UEFA, după o victorie cu scorul de 2 – 1 pe teren propriu și o remiză în deplasare, scor 2 – 2. Dică a marcat golul victoriei în meciul tur, disputat la București.

Sursa: Ziarul Top

13 Jan. 2012, 13:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă