Neaga și-a dus echipa la munte!

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 15:43 Pregătiri, amicale
Neaga** și-a dus echipa la munte!

Ca orice echipă care se respectă, și Atletic Bradu fa­ce în aceas­tă iarnă un canto­na­ment montan, vre­mea ca­re se înregistrează în a­ces­te zile fiind prielnică pen­tru acu­mulările de care fot­baliștii au nevoie ca să ducă partea a do­ua a campionatului.

Alb-verzii au urcat ieri dimi­nea­ță la munte, pentru un stagiu de pregătire centralizată de 8 zile, la Si­naia. Atletic Bradu va sta la Mo­tel Național, acolo unde CS Mio­veni își desfășura până acum tradi­țio­nalele stagii de pregătire de iar­nă și de vară. Rică Neaga a luat la munte 22 de jucători, însă din de­le­gație mai fac parte, în afară de el, se­cundul Remus Bărbărie și pre­­ședintele Cristi Soare.

De la re­­lua­rea pregătirilor, staff-ul tehnic al e­chipei a renunțat la mai mulți ju­cători veniți în probe, Dan Nicolae, Florin Grecu, Adrian Iamandi, A­lexandru Turnescu, Alin Mihăilă, An­drei Alecu, aceștia nedând ran­damentul așteptat. În schimb, au rămas în lot, dintre cei veniți în pro­­be, portarul Alexandru Gudea, mij­locașii Alexandru Barbu, Vlăduț Co­­jocaru, Luncan (venit de la Cra­iova) și fundașul Silviu Pâslaru.

„Vom sta la Sinaia opt zile și sper ca în tot acest timp să facem o pregătire cât mai bună. Băieții s-au pre­gă­tit bine în săptămâna pre­mer­gă­toare cantonamentului, iar a­cum aștept să fie la fel de re­cep­tivi, ca să pu­tem apoi, în timpul campio­na­tu­lui, să punem pro­ble­me echi­pelor din față”, ne-a de­cla­rat an­tre­norul Ri­că Neaga.

Lotul lui Atletic Bradu prezent în cantonament:
Portari: # Antonio Nedelea (Atletic II) # Alexandru Gudea (CS Mioveni II) # Alin Mușat (SCM Pitești)
Fundași: # Marius Diță # Silviu Pîslaru (SCM Pitești) # Petre Orășanu # Bogdan Velianu # Constantin Șer­ban # Mircea Voinea # Cristian Căldăraru # Antonio Tănase
Mijlocași: # Alin Păun # Ionuț Murineanu # Marian Tănase # Nicolae Ruță # Alexandru Barbu (CS Mioveni II) # Vlăduț Cojocaru # Luncan
Atacanți: # Radu Păvăluță # Marian Cârs­tea # Ionuț Rădescu # Ma­ri­an Jenaru

5 amicale stabilite

Atletic Bradu va disputa în această iarnă și cinci meciuri amicale, toate pe pro­priul teren, datorită faptului că echipa beneficiază de teren sintetic, singu­rul practicabil în condiții de iarnă grea. Seria partidelor de verificare va începe pe 5 februarie, chiar la întoarcerea din cantonament, atunci când Altletic va juca cu CS Mioveni (liga II). Apoi, pe 8 februarie adversară va fi Chindia Târgoviște (Liga III, seria 6), ca pe 12 februarie să se joace contra celor de la FCM Târgoviște (Liga III, seria 6). Pe 14 februarie, Bradu va jua cu FC Olt Slatina (Liga II), iar pe 19 februarie cu CS Mioveni II (Liga IV).

Petrolul sau Steaua la inaugurare

Atletic Bradu ar putea disputa până la finalul acestui sezon și un amical de lux. Acesta se vrea a avea loc odată cu inaugurarea stadionului de Bradu. Conducătorii clubului speră ca arena să fie gata în luna martie, până la intrarea în play-off. Până atunci, la stadion se lucrează de zor, fiind gata deja a doua peluză și tribuna oficială, tot ce ar mai trebui făcut fiind mobilarea vestiarelor jucătorilor, ale arbitrilor și utilarea sălii de forță.          

Îi așteaptă pe Mărgăritescu și Miulescu

Deși are în lot patru jucători noi, Neaga mai așteaptă la Bradu încă patru fotbaliști. „Așteptăm doi jucători de Liga I și alți doi care au evo­luat în Liga a II-a. În cazul primilor este vorba despre Andrei Măr­gări­tes­cu și Marian Miulescu. În momentul de față, Mărgăritescu nu și-a rezolvat problemele cu CS Mioveni, iar Miulescu are o altă ofertă și aș­teaptă să vadă dacă se va concretiza. Eu personal cred însă că amân­doi vor veni alături de noi. Îi așteptăm, pentru că sunt jucători care ne pot ajuta să îndeplinim obiectivul”, ne-a declarat Neaga. 

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 15:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă