„Ne dorim să înceapă campionatul la data stabilită, altfel suntem dezavantajați”

30 Jul. 2012, 14:03 Pregătiri, amicale

Goalkeeper-ul grupării FC Olt Slatina, Alex Bugiu, consideră reușit stagiul pregătirii centralizate din Poiana Brașov. Divizionara secundă reia, luni după-amiază, pregătirile la baza sportivă Metalurgistul.

FC Olt Slatina a revenit, vineri, din stagiul pregătirii centralizate din stațiunea montană Poiana Brașov. Goalkeeper-ul Alex Bugiu consideră cantonamentul reușit, toată lumea pregătindu-se bine pentru startul noului sezon. Portarul echipei slătinene este de părere că amânarea începerii campionatului îi dezavantajează.

„A fost o perioadă grea, peste care am trecut cu toții bine, ne-am încărcat bateriile pentru noul sezon, în care sperăm să ne îndeplinim obiectivele propuse de club. Noi ne-am dori să înceapă campionatul la data stabilită, pentru asta ne-am pregătit, acum rămâne de văzut. Personal, cred că ne dezavantajează pentru că s-a făcut un anumit program, iar acum va fi dat peste cap”, a declarat portarul grupării FC Olt Slatina, Alex Bugiu.

„Lotul a crescut valoric”

Goalkeeper-ul Alex Bugiu este de părere că lotul este unul bun, care poate emite pretenții la o clasare în primele locuri. „Lotul a crescut valoric odată cu această fuziune, s-a îmbinat tinerețea cu experiența, s-au realizat transferuri, sper să facem o figură frumoasă. S-a creat un grup unit, cu toții ne înțelegem foarte bine, jucătorii nou-veniți s-au acomodat foarte bine, nu au existat probleme de adaptare. Să vedem ce echipe se vor înscrie în campionat, dar cred că FC Bihor, Târgu Mureș, chiar și UTA vor trage la promovare. Noi ne dorim să avem evoluții bune, să câștigăm fiecare meci, iar la final vom vedea unde ne aflăm”, a mai precizat Bugiu.

Săptămâna aceasta, FC Olt Slatina va susține primele meciuri de verificare după stagiul pregătirii centralizate. Miercuri, cu începere de la ora 18.00, gruparea pregătită de Dan Oprescu întâlnește, în deplasare, FC Argeș, urmând ca joi, pe terenul de la Piatra-Olt, să întâlnească CS Apă, cu începere de la ora 11.00.

Sursa: Gazeta Nouă

30 Jul. 2012, 14:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă