„Ne dorim adversari de nivel superior în amicale, atunci se vede potențialul jucătorilor”

15 Dec. 2011, 11:06 Pregătiri, amicale
„Ne dorim adversari de nivel superior în amicale,** atunci se vede potențialul jucătorilor

În cărțile promovării, FC Caracal și-a stabilit în mare parte programul în vederea abordării returului de campionat. Reunirea lotului sub comanda lui Iordan Eftimie este programată pe data de 9 ianuarie. Oficialii grupării din „Parc” își doresc ca adversari în meciurile amicale echipe din eșalonul secund, printre care Alro, FC Argeș și CSM Râmnicu Vâlcea.

Antrenorul grupării FC Caracal, Iordan Eftimie, își dorește adversari puternici în meciurile de pregătire pe care le va susține în această iarnă. Divizionarele secunde Alro Slatina, FC Argeș sau CSM Râmnicu Vâlcea vor fi posibilele echipe pe care elevii săi le vor întâlni în perioada pregătitoare.

„Deocamdată am stabilit datele, vom lua contact cu oficialii echipelor, aș vrea să joc cu formații de Liga a II-a, cu Alro, FC Argeș, Vâlcea, căutăm adversari cât mai buni. Atunci vezi potențialul jucătorilor, cu echipe de nivel superior”, a precizat principalul celor de la FC Caracal, Iordan Eftimie.

„Nu caut jucători cu nume, care să facă figurație”

În privința transferurilor, antrenorul grupării FC Caracal spune că au fost demarate negocierile, însă nu au fost parafate înțelegerile. Eftimie susține că politica achizițiilor va fi axată pe jucători care pot aduce un plus, însă nu neapărat nume sonore.

„Ne-am orientat asupra câtorva jucători, dar atât timp cât nu avem ceva concret nu pot să dau nume, însă purtăm discuții. Nu caut jucători cu nume pentru că au pretenții financiare foarte mari, iar unii vin să facă figurație pe teren. Vreau jucători care să muncească, să depună efort. Din acest punct de vedere îl apreciez pe Dan Oprescu pentru că a luat jucători fără nume, care au muncit mult, iar eu cred că cu puțină șansă puteau fi mult mai sus. Vor veni jucători și în probe, atunci pe 9 ianuarie, pentru că avem nevoie de două zile să ne edificăm în privința lor. Dintre jucătorii care vor pleca nu putem spune la acest moment, pentru că în primul rând trebuie să vină cineva ca să plece, însă lucrurile sunt clare, cei care nu ne-au mulțumit vor pleca”, a declarat Eftimie.

FC Caracal a încheiat prima parte a sezonului pe locul șase, acumulând 26 de puncte. Diferența de liderul seriei, Gaz Metan II Mediaș, fiind de doar cinci lungimi.

sursa: Gazeta Nouă

15 Dec. 2011, 11:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă