„Ne-am fi complicat cu Botoșaniul, am optat pentru un meci agreabil”

24 Mar. 2012, 17:51 Pregătiri, amicale

La finalul amicalului cu Frontiera Curtici, Roland Nagy a ținut să precizeze că echipei sale i-ar fi prins bine un meci cu FC Botoșani, însă o deplasare de câteva sute de kilometri era peste mâna arădenilor.

„Dacă această partidă nu s-a putut disputa la Arad, sau mai aproape de orașul nostru, nu era oportun să ne punem pe drum înainte de o serie grea de meciuri. Ne așteaptă două deplasări la Râmnicu Vâlcea și Slatina, ne-am fi complicat cu un încă un meci departe de casă. Așa am optat pentru un meci agreabil, cu realizări, în care jucătorii noștri au găsit plăcerea jocului. Fără a ne interesa neapărat rezultatul, cred că am efectuat un antrenament util, am rămas cât de cât în priză, deși nu am avut parte de un joc oficial. Ne-am bucurat și de revenirea lui Chindriș, dar și pentru că nu au existat alte accidentări”, a precizat antrenorul principal al „textiliștilor” după 9-0 cu divizionara a patra de la Graniță.

„Alb-roșii” au făcut un antrenament ușor sâmbătă dimineață și au primit liber până luni după-amiază, când încep un ciclu săptămânal complet înainte de confruntarea oficială de la finalul săptămânii viitoare. Aflând și de scorul înregistrat la pauză în confruntarea dintre Poli și ALRO Slatina (2-0), Nagy a vorbit și despre lupta la promovare în seria de Vest a Ligii a 2-a. „Știam de la bun început că, practic, e imposibil să le mai prindem din urmă pe Bistrița și Poli. Dar, după cum se aude, mai ales timișorenii au probleme în obținerea licenței, iar atunci e normal să avem speranțele noastre la locul trei, pentru care se bat cu șanse egale destule echipe. Dar, noi trebuie să ne vedem de drumul nostru și, dacă vom câștiga majoritatea meciurilor până la finalul campionatului, le putem produce fanilor noștri o mare bucurie”, consideră fostul mijlocaș.

Sursa: Sport Arad

24 Mar. 2012, 17:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă