Napoli își duce jucătorii în cantonament în Antalya! Când se reunesc oltenii

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 16:41 Pregătiri, amicale
Napoli își duce jucătorii în cantonament în Antalya!** Când se reunesc oltenii

Măcinați de probleme financiare și de scandalurile în care au fost târâți de Adrian Mititelu, jucătorii FC Universității Craiova au intrat în vacanță cu buzunarele goale. Recompensați doar cu „mândria” de a evolua în tricoul alb-albastru, fotbaliștii lui Nicolo Napoli și-au aflat programul pentru pauza competițională din Liga a II-a.

Astfel, Ciucă & Co. se vor reuni pe 20 ianuarie 2014, atunci când vor efectua și vizita medicală. Pregătirea o vor începe pe 21 ianuarie și o vor continua la „Craiova sau altă localitate din România” până pe 1 februarie. În zilele de 3 sau 4 februarie, însă nu s-a stabilit ziua exactă, se va pleca într-un cantonament în Turcia, Antalya, iar revenirea se va face pe 20 februarie.

În altă ordine de idei, FC Universitatea Craiova a încheiat prima parte a sezonului pe o poziție foarte bună în clasament, având în vedere problemele financiare de la echipă. Oltenii au intrat în vacanță de pe locul 4 al Seriei a II-a, la egalitate cu locul 5 ocupat de ASA Târgu Mureș. În cele 14 meciuri, juveții au acumulat 22 de puncte după cele 5 victorii și 7 egaluri înregistrate în toamnă.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 16:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă