Naicu: „Pregătirea decurge normal, doar zăpada ne pune probleme”

Marius ANGHEL 11 Feb. 2014, 14:08 Pregătiri, amicale
Naicu:**

 După o întârziere de două săptămâni, lotul echipei FC Balș a plecat joi în cantonament la Horezu, unde va rămâne până vineri.

Bălșenii au două ședințe de pregătire pe zi, dimineața participând la pregătirea fizică, iar la al doilea antrenament elevii lui Victor Naicu fac cu mingea. Naicu s-a arătat mulțumit de modul cum elevi săi răspund la antrenamente, deși zăpada încurcă programul impus de antrenorul formației de pe Olteț.

„Pregătirea decurge normal, doar zăpada ne pune probleme. Este greu să ne găsim trasee de alergat. Facem două antrenamente pe zi, dimineața avem fizic, iar după amiază facem cu mingea. Terenul pe care ne-am pregătit până acum este impracticabil, nu mai putem intra pe el. Sunt peste 10 grade la Horezu, iar zăpada se topește brusc”, a spus Naicu.

Divizionara C din județ va rămâne la Horezu până vineri, iar antrenorul grupării de pe Olteț vrea să încheie stagiul de pregătire centralizat cu un meci de verificare. „Vreau să încheiem cantonamentul cu un amical, o să vedem cu ce echipă vom juca. Căutăm un teren sintetic la Vâlcea, pentru că terenul din Horezu este impracticabil”, a adăugat Naicu, care se va edifica asupra jucătorilor aduși în probe în această iarnă după primul joc amical.

„Avem patru jucători în probe, Moina, Duca, Rentea și Băzăvan. După primul amical o să mă edific asupra lor”, a conchis Naicu.

Lotul echipei FC Balș: Marian Mecea și Alin Dragu – portari, jucători de câmp: Alexandru Sârbu, Daniel Sandu, Cristian Preda, Octavian Treistaru, Ovidiu Relea, Ionuț Badea, Alin Florica, Mihai Niculescu, Cristian Ghiță și Marinaș Cosmin. Florinel Stancu, Alin Neacșu, Dragoș Niță și Alin Roșu – jucători ce nu au plecat în cantonament din cauza unor probleme medicale.
În probe: Răzvan Moina (LPS Slatina), Mădălin Rentea, Nonis Duca (RM. Vâlcea), Băzăvan.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 11 Feb. 2014, 14:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă