Nagy, mulțumit de Rus și Roman după victoria la limită a UTA-ei la Curtici

Marius ANGHEL 17 Mar. 2016, 11:59 Pregătiri, amicale
Nagy, mulțumit de Rus și Roman** după victoria la limită a UTA-ei la Curtici

Utiștii care au evoluat mai puțin în campionat, plus tinerii de la echipa a doua, au avut parte, miercuri, de un test adevărat la Curtici. Aici i-au așteptat una dintre formațiile solide ale Ligii a IV-a, Frontiera, întărite cu fotbaliști care până nu demult au îmbrăcat tricoul „alb-roșu”. „Bătrâna Doamnă” s-a impus greu, abia cu 1-0, după golul din prima repriză al lui Rus, care a marcat din plonjon, cu capul, după o fază la care au mai conlucrat Roman și Aldan.

De fapt, amicalul a avut un aer familiar, jucătorii celor două echipe respectându-se reciproc. „Un test foarte bun, cu o echipă prezentă și conectată. De fapt, știam că sunt lucruri serioase la Curtici. Ne-a interesat să-i vedem pe jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat și pe cei de la echipa a doua, cărora ușa primei echipe le este mereu deschisă”, a punctat Roland Nagy la finalul disputei de la Graniță.

Ciprian Rus și Alin Roman au fost integraliști la Curtici, ambii rămânând puțin datori. Primul după prestațiile mai puțin reușite din acest start de sezon, iar al doilea după refuzul de a juca la UTA II duminică. „Mă bucur pentru Cipri Rus, a finalizat, sper să fie o descătușare pentru el. O merită și sunt convins că va mai avea realizări pentru UTA. Despre Roman pot să spun că și el e pe direcția cea bună”, a adăugat antrenorul utist Roland Nagy.

VEZI o GALERIE FOTO a meciului amical de la Curtici

În testul cu Frontiera, UTA a utilizat jucătorii: Anca-Trip – Lazăr, Al. Manea, Filaret, Dinculescu – Covaci, Jorza, A. Roman, Aldan – Copaci, Cip. Rus. Au mai evoluat: Mara – Iuga, Iova, Murakami, Costin și Petre.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 17 Mar. 2016, 11:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă