Nagy: „Cu Poli vedem cel mai bine unde ne aflăm”

06 Mar. 2012, 11:49 Pregătiri, amicale
Nagy:**

Stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” s-a raliat rapid inițiativei suporterilor marilor rivale din Vest țării pentru un amical, scopul fiind acela de a scanda la unison împotriva șefilor fotbalului românesc. Dușmani istorici, fanii „alb-roșii” și cei „alb-violeți” vor îngropa securea războiului timp de două ore și-și vor îndrepta mesajul de dezaprobare către Mircea Sandu, președintele FRF și Dumitru Dragomir, președintele LPF.

Dincolo de desfășurarea de forțe din tribune, UTA și Poli se vor duela într-un meci cât se poate de elocvent pentru ambii tehnicieni. De fapt, Roland Nagy recunoaște că un test împotriva trupei lui Velcea este foarte binevenit. „Amicalul cu Poli se înscrie în seria celor cu Honved și Luceafărul Oradea, de miercuri, în urma cărora ne dăm seama de potențialul echipei. Mai mult, fiindcă meciul e ultimul al perioadei de pregătire, cu Poli vedem cel mai bine unde ne aflăm înainte de meciurile pe puncte. Jucătorii noștri, dar și ai lor, nu vor avea nevoie de o motivație mai mare să facă un meci bun și să obțină un rezultat pe măsură, așa că testul va fi cât se poate de elocvent. Totodată, e foarte important că jucăm pe un teren bun, într-o atmosferă de competiție, ce ne va căli pentru partidele de campionat”, a precizat antrenorul principal al arădenilor.

Față de duelul din campionat, Nagy spune că, sâmbătă, spectacolul va și el important, iar rezultatul nu va conta mai mult decât în orice alt amical. „Atâta timp cât venim după vreo trei luni de vacanță și nu mai jucăm acasă până în luna aprilie, am vrea să le oferim un meci bun suporterilor noștri. Cu această ocazie, cred că ne putem prezenta loturile, atât noi, cât și Poli. Întotdeauna, o victorie face plăcere, dar nicio nedorită înfrângere nu ar trebui să ne demoralizaze foarte mult, atâta timp cât nu sunt puse puncte în joc”, mai crede Nagy.

Tehnicianul „alb-roșiilor” îmbrățișează și ideea unei partide în nocturnă, transmisă – eventual – în direct pe micile ecrane, toate acestea conferind acestui derby amical un aer oficial, responsabilitatea jucătorilor fiind și mai mare.

Până una alta, Giovanni Catanzariti nu dorește să vorbească cu certitudine de programarea acestui amical special. „O astfel de partidă trebuie organizată în cele mai mici detalii. Știm că suporterii au promis că vor fi pașnici și că au un scop comun de această dată, dar UTA, ca și club organizator, trebuie să ia toate măsurile de ordine și siguranță. Fotbalistic, un meci cu Poli e foarte binevenit, dar vom vedea dacă el se va disputa cu adevărat”, a punctat președintele „alb-roșiilor”.

Sursa: Sport Arad

06 Mar. 2012, 11:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă