Muscă revine la Brăila. La reunire vor fi prezenți și jucătorii care s-au accidentat grav la începutul acestui an

Marius ANGHEL 23 Jun. 2016, 13:13 Pregătiri, amicale
Muscă revine la Brăila.** La reunire vor fi prezenți și jucătorii care s-au accidentat grav la începutul acestui an

Luni, la reunirea lotului Daciei Unirea vor fi prezenți și cei doi jucători care au suferit accidentări grave la începutul acestui an, Gabriel Iosofache și Ianoș Kovacs. Ambii au suferit același gen de accidentare, iar acum sunt în recuperare.

Antrenorul Alin Pânzaru speră ca Iosofache să revină cât mai repede pe teren. „M-aș bucura ca Iosofache să poată participa la antrenamente alături de colegii lui, ba chiar mai mult, să revină la forma pe care o avea la momentul accidentării, avem nevoie de el în teren. El se recuperează bine și sper să nu fie nevoie de mai mult timp decât este necesar, să revină în lot”, a explicat Alin Pânzaru.

Totuși, kinoterapeutul clubului, Doru Șerban, spune că Iosofache și Kovacs vor putea evolua la parametri normali cel mai devreme la sfârșitul lunii august. „Cei doi jucători se recuperează foarte bine, ei au trei luni de la operație, dar fizic se prezintă ca după patru luni, totuși, deocamdată, ei vor avea un program special de pregătire. Dacă lucrurile vor merge la fel de bine, la sfârșitul lunii august se poate conta pe ei”, a precizat Doru Șerban.

Luni, la reunirea lotului se va prezenta și Alexandru Muscă, atacantul nu i-a impresionat pe cei de la FC Botoșani și va mai rămâne un sezon la Dacia Unirea. În aceste zile, Pânzaru discută cu mai mulți fotbaliști pe care încearcă să-i convingă să vină la Brăila.

„Avem nevoie de cel puțin patru fotbaliști și mă refer la cei care formează axul central al unei echipe, avem nevoie de un portar, un fundaș central, un mijlocaș și un atacant. De asemenea, trebuie să ne completăm lotul cu jucători U21. Noi suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, să vedem ce soluți or să mai apară și ce putem noi aduce, mă refer la banii pe care o să-i avem. Mi-aș dori din tot sufletul ca încă din prima zi să am la dispoziție lotul complet pentru sezonul care va urma”, a mai spus Pânzaru.

Marius ANGHEL 23 Jun. 2016, 13:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă