Muncitorul Reșița a intrat în cantonament

Mihai Andries 25 Jan. 2014, 18:00 Pregătiri, amicale
Muncitorul Reșița** a intrat în cantonament

Echipa de fotbal Muncitorul Reșița a intrat de vineri seara în cantonament în stațiunea Secu. Fotbaliștii se vor pregăti centralizat timp de nouă zile, perioadă în care vor susține și un joc amical în Valea Domanului, cu Metalul Reșița, pe 29 ianuarie.

„Din păcate, situația din clasament ne obligă să fim mult mai harnici decât anul trecut, a spus antrenorul Viorel Lolea. Am avut un prim meci amical, câștigat cu 1-0 în fața celor de Metalul Reșița. De vineri, 24 ianuarie suntem în cantonament în stațiunea Secu, la Pensiunea Brândușa, unde vom sta nouă zile și vom continua acumulările fizice.”

În pauza de iarnă, de la echipă au plecat cinci jucători, după cum spunea antrenorul Viorel Lolea: „Sunt nume importante pentru noi, cum ar fi Săulescu, Boroiban, Vali Popescu sau Avramovici. Dar cum situația din fotbal este grea și în primele două ligi, ce să mai spunem noi la liga a treia. Deocamdată nu avem noutăți în lot. Purtăm discuții cu doi-trei jucători sub 21 de ani. În continuare sunt foarte optimist, încă sper să prindem play-off-ul. Avem un program foarte greu în retur, întâlnim primele cinci clasate în jocurile de acasă, și avem două deplasări grele la Lugoj și la Rovinari, dar eu am încredere în băieții de la Muncitorul că putem obține cât mai aproape de maximum. Cât despre sprijinul pe care îl avem, mulțumesc societății AquaCaraș, care ne susține prin domnul Anatoli Liber, un om cu un suflet foarte mare și nu în ultimul rând Primăriei Lupac, prin primarul Marian Vlasici, care din vară a venit și el cu un sprijin substanțial alături de Muncitorul.”

Muncitorul Reșița ocupă locul 8 în clasamentul Seriei a 4-a din Liga a 3-a la fotbal, cu 15 puncte. În primul meci oficial din 2014, Muncitorul va întâlni pe 28 februarie liderul FC Caransebeș.

Sursa: Arena Bănățeană

Mihai Andries 25 Jan. 2014, 18:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă