„Muncim, ne antrenăm, dar nu știm pentru ce”

22 Feb. 2012, 15:35 Pregătiri, amicale

Antrenorul Nicolae Manea e mulțumit de cantonamentul din Antalya, chiar dacă rezultatele nu l-au satisfăcut.

„Rezultatele n-au fost cele mai bune, dar nu-mi fac probleme. Am încercat să folosesc toți jucătorii din lot, să le dau șansa să joace. Mă așteptam la mai mult de la cei tineri. Dar, una peste alta, a fost un cantonament bun”, spune tehnicianul.

Însă nu la fel de mulțumit e de condițiile pe care le-a găsit acasă și mai ales de perspectivele sumbre pe care le are clubul. „Muncim, ne antrenăm, dar nu știm pentru ce. Bani nu sunt, licențierea ne amenință din nou, e foarte greu să progresezi așa. Nu mai pot motiva jucătorii, cărora n-am absolut nimic să le reproșez. S-au comportat excelent până acum, dar nu știu cât vor mai putea înțelege situația clubului”, spune Manea.

Fosta extremă crede că jucătorii au făcut minuni în tur și că misiunea lor e să promoveze, indiferent ce se va întâmpla. „Suntem la 10 puncte cu un lot peticit, improvizat. Cu ce am avut la dispoziție, am reușit să ne impunem în clasament și menirea noastră e să promovăm. Însă, cu ce eforturi, nimeni nu realizează”, a mai declarat Manea pentru Sportul bistrițean.

22 Feb. 2012, 15:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă