Moineștiul bagă din nou gaz

09 Jul. 2012, 14:22 Pregătiri, amicale
Moineștiul** bagă din nou gaz

Dupa o pauza de patru ani, Moinestiul respira din nou fotbal de liga a treia. Promovata in C dupa ce a câstigat la pas campionaul judetean si a surclasat campioana Galatiului, Sporting Liesti, la „baraj”, cu scorul de 5-0, CSM Moinesti isi reia astazi pregatirile. La orizont se profileaza un sezon 2012-2013 fara mari emotii. Pe termen lung, insa, trupa antrenorului-jucator Sorin Trofin are pretentii indraznete. Ca pe vremea când Petrolul Moinesti cu Gheorghe Poenaru pe banca si Sorin Trofin in teren baga… gaz in liga secunda!

Antrenor-jucător

„Nu ascundem faptul ca intr-un viitor nu foarte indepartat intentionam sa atacam promovarea in B. Deocamdata, obiectivul nostru este de a ne pune cât mai bine pe picioare, astfel incât sa nu intâmpinam probleme deosebite in acest prim an de C. Important este ca avem promis tot sprijinul financiare necesar din partea autoritatilor locale”, a declarat Sorin Trofin, care isi va continua si cariera de jucator: „Cel putin pentru un an. Ma tin bateriile, asa ca nu vad de ce nu as continua”.

Fotbaliști în probe

Nou promovata se va reuni in aceasta dimineata, la ora 9.30 si va incepe saptamâna cu doua antrenamente. Pâna pe data de 16 iulie, CSM Moinesti va testa aproximativ zece fotbalisti veniti de la Iasi, Piatra Neamt, Onesti si Bacau. „Vom avea mai multi jucatori in probe, motiv pentru care am programat in zilele urmatoare trei jocuri-scoala. Totodata, am batut palma si cu câtiva jucatori de C, liberi de contract, dar care mai au de luat bani de la fostele cluburi. Asteptam ca ei sa-si rezolve cât mai rapid problemele financiare” a spus Trofin.

Primul meci, cu Focșaniul

Dupa o prima saptamâna de reacomodare la efort, in care isi va definitiva si lotul de jucatori, CSM Moinesti va intra in cantonament, la stadion. Stagiul de pregatire centralizata va include aproximativ opt jocuri de verificare. Primul test al sezonului este, insa, unul oficial. Astfel, pe data de 18 iulie, Darie si compania vor intâlni pe CSM Focsani, in fazele eliminatorii ale Cupei României. „Fiind primul meci, trebuie neaparat sa-l câstigam, chiar daca adversara va conta pe un plus din punct de vedere fizic. Noi mizam insa foarte mult pe elan”, a anuntat Sorin Trofin.

Sursa: Deșteptarea

09 Jul. 2012, 14:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă