Miroslava și-a adus antrenor de peste Prut, fost jucător la CFR Cluj, Ceahlăul sau Iași

Miroslava și-a adus antrenor de peste Prut,** fost jucător la CFR Cluj, Ceahlăul sau Iași

Știința Miroslava are un nou antrenor principal după ce a retrogradat din Liga 2. Începând de astăzi, moldoveanul Viorel Frunză (38 de ani, foto, primul din dreapta) este noul tehnician al echipei ieșene, acesta înlocuindu-l pe Cristian Ungureanu, cel care a asigurat interimatul în ultimele săptămâni. Frunză îl va avea ca „secund” pe Sergiu Japalău, component al staffului formației Dinamo-Auto Tiraspol.

Conform site-ului grupării din Miroslava, Frunză și-a început activitatea fotbalistică la Chișinău, iar în carieră a evoluat la formațiile Zimbru Chișinău, FC Vaslui, Dacia Chișinău, CFR Cluj, Ceahlăul Piatra Neamț, PAOK Salonic, Spartak Nalchik, Politehnica Iași și Atyrau FK.

Fostul atacant moldovean a strâns 35 de selecții în echipa națională a Republicii Moldova, pentru care a marcat 7 goluri. Frunză și-a început cariera de tehnician în 2015, la Academia Chișinău, după care a trecut pe la Speranța Nisporeni, Dinamo-Auto Tiraspol și Dacia Chișinău.

În perioada următoare, antrenorul va stabili programul de pregătire, dar și lotul de jucători cu care va încerca să readucă Miroslava în eșalonul secund, acesta fiind și obiectivul trasat de către conducere.

Noul sezon al Ligii 3 va începe pe 24 august.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă