Mircea Negru, oprit de la efort de către medici timp de 40 de zile. Atacantul Rapidului acuză mari dureri la coloană

Marius ANGHEL 30 Jan. 2016, 12:45 Pregătiri, amicale
Mircea Negru, oprit de la efort de către medici timp de 40 de zile.** Atacantul Rapidului acuză mari dureri la coloană

În condițiile în care conducerea clubului Rapid CFR Suceava caută de zor jucători în aceste zile pentru acoperirea posturilor deficitare, după ce în această iarnă s-a despărțit sau a rămas fără o echipă întreagă, antrenorul Costel Ilie nu poate conta în această perioadă la antrenamente nici pe aportul jucătorilor Mircea Negru, Toma Niga și Bogdan Botezatu, toți cu probleme medicale.

Portarul Niga și mijlocașul Botezatu au suferit entorse la genunchi în timpul meciului amical cu Dacia Unirea Brăila disputat în urmă cu o săptămână, fiind nevoiți să ia câteva zile de pauză.

Mult mai serioasă pare a fi accidentarea atacantului Mircea Negru. Acesta a acuzat mari dureri de spate în ultima perioadă, consultul medical efectuat evidențiind o problemă serioasă la coloana vertebrală.

„Mircea trebuie să urmeze un tratament strict și nu are voie să facă efort fizic timp de 40 de zile. Nu este o veste prea plăcută pentru noi, ținând cont că sezonul oficial de primăvară va începe peste patru săptămâni, ne așteaptă meciuri grele, iar prea multe variante pentru înlocuirea lui nu avem în acest moment în cadrul lotului”, a declarat organizatorul de competiții Neculai Grosu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 30 Jan. 2016, 12:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă