Mioveniul, egal la Tărlungeni

Mioveniul,** egal la Tărlungeni

CS Mioveni a susținut, duminică, al doilea meci de pregătire din cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Galben-verzii au jucat la Tărlungeni cu formația locală Unirea, care activează în Liga a II-a, Seria I. Partida s-a încheiat nedecis, 1-1, după ce la pauză a fost egal, 0-0.

Gazdele au deschis scorul în minutul 47 din penalty, prin Liviu Nicolae, iar argeșenii au egalat în minutul 70 prin Alin Popa, care a primit o pasă excelentă de la Galan peste toată apărarea și a scăpat singur cu portarul advers. Unirea Tărlungeni a practicat un joc dur, acuzat de oaspeți, care au ieșit destul de șifonați din această confruntare, Galan fiind cel care a avut cel mai mult de suferit, accidentîndu-se la genunchi.

Așa cum spuneau oficialii galben-verzilor, echipa antrenată de Cla­u­diu Niculescu a dominat partida, ratînd mai mult ocazii, cele mai mari aparținînd lui Rada, care a reluat cu capul după un corner milimetric pe lîngă bară, lui Biceanu, care a scăpat singur cu portarul, dar a trimis puțin pe lîngă, lui Bălan, care cu poarta goală, în primă fază, nu a reușit să înscrie, goal-keeper-ul revenind și scoțînd, și lui Dragalina, care nici el nu a fost precis din poziție ideală.

În meciul cu Unirea Tărlungeni, Niculescu a folosit următoarea echipă: Popescu – Cotigă, Galan, Rada, Edi Stoica – Mazilu, Biceanu, Răuță, Ayza – Dragalina, Nilă (în prima repriză) și Croitoru – Bogdan Stancu, Bogdan Stoica, Negoiță, Cătălin Stan – Alin Popa, Mîrzeanu, Galan (75 Răuță), Greu – Năs­tăsie, Bălan (repriza a doua).

De partea cealaltă, Daniel Bona i-a folosit pe Niczuly -Vlăsceanu, Șerban,Tatarciuc, Iaru – Sorin Marin, Antoche, Cristea, Marcăș – Liviu Nicolae, Antal (în prima repriză) și Dănălache – Chiș, Foriko, Istrofor, Poenaru – Pricop, Brujan, Neculai, Petra – Antal, Ispas (80 Neculai) (în repriza secundă)

Încă două meciuri amicale

Galben-verzii mai au programate încă două amicaluri în cantonamentul montan. Astfel, astăzi se va juca la Rîșnov cu Unirea Slobozia, de la ora 17.00, iar joi, pe același teren, cu CS Balotești. Pînă acum în această vară, echipa lui Claudiu Niculescu a cîștigat trei partide la Ștefănești (3-1 cu AS Valea Ursului, 2-1 cu Urban Titu, 3-0 cu CSS Dinicu Golescu) și una la Rîșnov (4-0 cu AS Rîș­nov) și a remizat la Unirea Tărlungeni, 1-1.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă