Mingea, obiect interzis la Rapid CFR

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 12:21 Pregătiri, amicale
Mingea, obiect interzis la Rapid CFR

Rapid va reveni astăzi din stagiul de pregătire centralizată de la Poiana Negri, urmând ca sâmbătă, de la ora 11.00, să susțină ultimul meci amical din intersezon, în compania formației FCM Dorohoi, liderul la zi al Seriei I a Ligii a III-a.

„Referitor la cantonamentul montan, per total sunt mulțumit de modul cum s-a desfășurat acesta. Am efectuat câte două antrenamente zilnic cu specific fizic și am beneficiat de cele mai bune condiții de recuperare. Din cauza ploilor însă, nu am găsit un teren un teren decent unde să lucrăm cu mingea, acesta fiind, de altfel, singurul incovenient”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

De fapt, lipsa condițiilor pentru efectuarea de antrenamente specifice este o problemă cu care s-au confruntat fotbaliștii Rapidului pe toată perioada pregătirii de iarnă. „Infrastructura reprezintă de ani buni o problemă la Suceava, însă în primele două luni din 2014 am fost puși cu adevărat la încercare. Din cauza capriciilor vremii și a lipsei terenurilor de antrenament, n-am putut până acum să susținem decât două ședințe de pregătire cu mingea. Sper ca odată reveniți la Suceava să nu ne mai confruntăm aceste probleme, iar pe parcursul săptămânii viitoare să putem să ne antrenăm normal”, a precizat tehnicianul grupării sucevene.

Program infernal pentru „ceferiști” în luna martie

Campionatul Ligii a II-a se va relua în forță, pe data de 1 martie, în decurs de doar o lună „ceferiștii” urmând să dispute nu mai puțin de șapte meciuri oficiale.

Iată cum se prezintă programul echipei sucevene în sezonul regulat:
Etapa a 17-a (1 martie): ACS Berceni – Rapid Suceava
Etapa a 18-a (8 martie): Rapid Suceava – Gloria Buzău
Etapa a 19-a (12 martie): Unirea Tărlungeni – Rapid Suceava
Etapa a 20-a (15 martie): Rapid Suceava – Sport Club Bacău
Etapa a 21-a (22 martie): CF Brăila – Rapid Suceava
Etapa a 22-a (26 martie): Rapid Suceava – FC Clinceni
Etapa a 23-a (29 martie): CSMS Iași – Rapid Suceava
Etapa a 24-a (5 aprilie): Rapid Suceava – Farul Constanța
Etapa a 25-a (9 aprilie): Rapid București – Rapid Suceava
Etapa a 26-a (12 aprilie): Rapid Suceava stă în ultima rundă.

În privința turneului play-out pentru evitarea retrogradării, acolo unde probabil va evolua și Rapid, acesta va debuta pe 19 aprilie și se va încheia pe 7 iunie, perioadă în care sucevenii vor susține alte zece meciuri oficiale.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 12:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă