Minerul Mehedinți începe seria amicalelor: Pandurii II, primul adversar

Minerul Mehedinți începe seria amicalelor:** Pandurii II, primul adversar

La o săptămână de la reluarea pregătirilor, nou-promovata Minerul va disputa astăzi primul amical al verii. De la ora 17:30, pe Stadionul „Termo” din Drobeta – Turnu Severin, echipa mehedințeană va întâlni Pandurii II Târgu Jiu, prilej pentru antrenorul Cristian Boboescu să testeze mai mulți jucători aflați în probe. Printre aceștia se numără și mijlocașul Claudiu Ghighilicea, care în sezonul precedent a evoluat la contracandidata AS Drobeta 2013, dar și câțiva jucători de la Jiul Rovinari și Gilortul Târgu Cărbunești.

Costinel Stanciu, mijlocaș care a mai evoluat în trecut la Minerul, s-ar putea alătura și el lotului, după ce în această primăvară a jucat în ligile de amatori din Germania.

Vor juca sâmbătă cu Ișalnița

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe același teren, Minerul va avea ca adversar echipa din Ișalnița, retrogradată recent din Liga a III-a, unde a evoluat sub denumirea de ACSVM Craiova.

„În această săptămână avem programate primele două amicale, iar principalul scop e să testez mai mulți jucători. Sunt vreo șase băieți de pe la Târgu Jiu, care provin de la Jiul Rovinari și Gilortul Târgu Cărbunești. Un portar, un fundaș central și doi mijlocași de la Jiul, plus Tiron și Ștefan de la Gilortul, împotriva cărora am jucat în meciul de baraj pentru promovare, de luna trecută”, a dezvăluit Boboescu.

Echipa sa nu a stabilit data vizitei medicale și nici pe cea a cantonamentului de vară, dar antrenorul speră să își pregătească elevii pe malul sârbesc al Dunării. „Nu putem face vizita medicală, până nu vom cristaliza lotul. Vor veni mulți jucători în probe și e clar că nu vor rămâne toți.  În cantonament vreau să mergem în Serbia, la Donji Milanovac, dar depindem de turul secund al Cupei României, care e programat pe 30 iulie. Dacă ne vom califica, vom juca peste alte două săptămâni. În funcție de acel rezultat, putem stabili data cantonamentului”, a precizat tehnicianul de 34 de ani.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă