„Minerii” nu depun armele în lupta pentru salvare: „Vom căuta întăriri pentru a avea șanse”

Marius ANGHEL 12 Jan. 2014, 13:19 Pregătiri, amicale

Ultima clasată din Liga a II-a, Seria a II-a, Minerul Motru, va începe de luni pregătirea pentru partea a doua a campionatului. Cu patru puncte acumulate în 14 etape, conducerea echipei încearcă să găsească soluții pentru a aborda ultimele etape ale sezonului regulat cu șanse reale să evite retrogradarea.

Chiar dacă Motru are o „avere” de doar șapte puncte, directorul sportiv Mihai Cernica (foto) s-a arătat încrezător în șansele echipei sale de a rămâne și în sezonul viitor în Liga a II-a. „Nu o să renunțăm sub nicio formă la luptă. Chiar dacă rezultatele ne contrazic, sper să ne revenim în partidele care au mai rămas. Este clar că valoarea lotului nu este de nivelul Ligii a II-a și vom căuta întăriri pentru a avea șanse să acumulăm puncte. Cu siguranță, o să plece anumiți jucători și vor veni alții, însă suntem în stadiul tratativelor. Momentan nu este nimic pierdut”, a afirmat oficialul grupării Minerul Motru.

Din programul echipei se mai cunoaște doar faptul că, pe 21 ianuarie, jucătorii vor efectua vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. La finalul acestei luni, „minerii” vor pleca într-un cantonament, cartierul general urmând să se stabilească în zilele următoare.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 12 Jan. 2014, 13:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă