Mihai Stoica, nemulțumit de randamentul atacanților

06 Aug. 2009, 14:51 Pregătiri, amicale
Mihai Stoica,** nemulțumit de randamentul atacanților

Întorși din cantonamentul din Slovenia, jucătorii Snagovului așteptă începutul de campionat. Sâmbătă, după amicalul cu Alro Slatina, antrenorul Mihai Stoica vrea să stabilească lotul pentru sezonul 2009-2010.
 

Ilfovenii au revenit, luni, în țară, după un cantonament reușit. Feriți de accidentări și mulțumiți de condițiile întâlnite în Slovenia, cât și de vremea prielnică, jucătorii divizionarei secunde sunt acum cu gândul numai la prima etapă ce va avea loc peste o săptămână, în deplasare, la Victoria Brănești, formație cu care a remizat, 2-2, într-un amical. Antrenorul Snagovului s-a declarat mulțumit de cantonament și de pregătirea jucătorilor din acestă pauză competițională. Totodată, Stoica spune că noile achiziții s-au acomodat bine alături de vechea gardă, dar speră ca în această ultimă săptămână să mai reușească să aducă câțiva jucători.
 

În cele trei amicale susținute în Slovenia, Snagovul nu a obținut nicio victorie, reușind doar un egal. Fără niciun gol marcat în pregătire, antrenorul nu e mulțumit de randamentul ofensivei. Asta ar fi și principala problemă pe care ilfovenii o mai au de îndeplinit în acestă scurtă perioadă rămasă până la startul campionatului.
 

Conducerea intenționează să mai transfere încă patru jucători, principala țintă fiind achiziționarea unui atacant. Totodată, aceștia vor să mai întărească lotul și cu un portar, un mijlocaș ofensiv, dar și un junior.
 

Sâmbătă, de la orele 10.30, Snagovul are planificat ultimul amical înainte de prima etapă. Ilfovenii vor întâlni pe propriul teren echipa de liga a III-a, Alro Slatina. După acest ultim test, Mihai Stoica se va decide asupra componenței lotului.

Meciurile amicale susținute de FC Snagov în cantonamentul din Slovenia:
NK Mura (liga a II a Slovenia) – FC Snagov 0-0
NK Drava (liga I Slovenia) – FC Snagov 1-0
OFK Belgrad (Serbia) – FC Snagov 5-0

Articol scris de Marius Anghel
 

06 Aug. 2009, 14:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă