Metalul, trei victorii în amicale. De luni vor intra în cantonament la stadionul din Valea Domanului

Marius ANGHEL 19 Jul. 2014, 18:00 Pregătiri, amicale
Metalul, trei victorii în amicale.** De luni vor intra în cantonament la stadionul din Valea Domanului

Metalul Reșița a învins pe Millenium Giarmata, cu scorul de 2-1 (1-0), într-un meci amical disputat vineri, 18 iulie, pe terenul sintetic din Valea Domanului.

Trei victorii a înregistrat Metalul Reșița în perioada de pregătire, 4-1 cu Cocoșul Orțișoara (Liga a IV-a Timiș), 3-0 cu AS Oravița (Liga a IV-a Caraș-Severin) și 2-1 cu Millenium Giarmata (Liga a III-a), cu goluri marcate de Andrei Vaștag și Stoenac, respectiv Beloescu.

„În aceste meciuri de verificare am urmărit câțiva jucători interesanți, pe care mă gândesc să-i opresc și i-am chemat în cantonament. Sunt și jucători tineri, sub 21 de ani, de care avem nevoie. Unul dintre ei este Dragoș Gheorghe, de la Conpet Ploiești, care s-a mișcat destul de bine, l-am oprit și sper ca la acest cantonament să fie ceea ce ne dorim. De luni va începe cantonamentul la stadion, pentru 12 zile. Am chemat 30 de jucători, iar până marți mă voi decide asupra lotului. Mai așteptăm și doi atacanți, cu care în mare parte ne-am înțeles. Vom disputa încă un meci amical la finalul cantonamentului, cu Metalul Oțelu Roșu”, a spus antrenorul echipei Metalul Reșița, Daniel Oprița.

După acest cantonament de la baza sportivă proprie, se preconizează încă unul, în luna august, în țară sau străinătate, dar încă nu există o locație stabilită. Daniel Oprița și-ar dori Serbia și adversari de primă ligă. „Aveam și varianta Mogoșoaia, dar acum va fi puțin mai greu, pentru că în țară nu vom mai găsi echipe de nivelul pe care-l dorim noi, toate sunt plecate, iar cele de Liga I au început campionatul”, a mai spus principalul rosso-nerilor.

De luni, 21 iulie, de la ora 10:00, Metalul Reșița va intra în cantonament la stadionul din Valea Domanului.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

30 de jucători sunt deocamdată pe lista antrenorilor Daniel Oprița și Cristian Apostol: portarii Zimmermann, Pascal și Ciuculescu, și jucătorii de câmp Crețu, R. Artimon, R. Cristian, Tătaru, Popescu, Ciobanu, Anițoiu, Giurgiu, Feher, Vaștag, Breșneni, Enescu, Neagoe, D. Gheorghe, O. Vasile, Stoenac, Făgărășanu, Liuba, Mureșan, Stoica, Ciucur, Enciu, Potocianu, Ionescu, Voinea, Cl. Ștefan, Bereșoae.

Sursa: Arena bănățeană

Marius ANGHEL 19 Jul. 2014, 18:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă