Metaloglobus își începe seria de amicale cu Axintele

Mihai Andries 17 Jan. 2014, 23:29 Pregătiri, amicale

Cu un nou secund în persoana experimentatului fundaș Sorin Ghionea, aflat la debutul în antrenorat, Metaloglobus visează la un retur mult mai bun decât prima parte a sezonului 2013-2014. Gruparea bucureșteană și-a început pregătirile la propria bază de la capătul cartierului Pantelimon, schimbată total la față după lucrările din ultimele luni.

Cantonament de o săptămână la Snagov

Elevii lui Leo Strizu vor disputa mâine dimineață primul amical din 2014, sinteticul bazei de lângă complexul Ion Țiriac fiind gazda duelului cu Viitorul Axintele. Acest meci va fi un bun criteriu de triere a celor aflați în probe, pentru că săptămâna viitoare se va pleca în cantonament la Snagov. Luna februarie va aduce alte șapte amicale pentru gruparea bucureșteană din al cărei lot nu mai fac parte portarul Cobliș și veteranul Balauru.

Dublă cu SCM Argeș

Programul bucureștenilor va include meciuri pe terenul din Pantelimon cu adversari precum Unirea Slobozia (1 februarie), Fortuna Brazi (4 februarie), SCM Argeș (8 februarie), Popești Leordeni (15 februarie) și CS Afumați (18 februarie). Argeșenii lui Valentin Sinescu se vor mai duela încă o dată cu Metaloglobus, pe 21 februarie, dar la Pitești. În schimb, pentru data de 11 februarie Metaloglobus încă mai caută un adversar

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 17 Jan. 2014, 23:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă