Meci-școală între alb-violeți! Dumitrescu a vrut să-și vadă noii jucători la treabă

16 Jan. 2012, 11:52 Pregătiri, amicale
Meci-școală** între alb-violeți! Dumitrescu a vrut să-și vadă noii jucători la treabă

Antrenorul Viorel Dumitrescu și-a împărțit sâmbătă dimineața lotul în două echipe și a urmat un joc școală între jucătorii echipei din Trivale. Acesta a avut intenția de a urmări la lucru pe cei cinci jucători pe care FC Argeș îi are în probe la ora actuală.

La finalul meciului, tehnicianul piteștenilor a spus că nu este nimic sigur cu privire la acei jucători și nu știe încă dacă îi va păstra în lot.

De cealaltă parte, managerul piteștenilor, Cătălin Barbu, a fost mulțumit de modul în care s-au prezentat alb-violeții: „A fost primul lor meci pe acest an și cred că s-au prezentat destul de bine. De abia de acum înainte vor urma meciurile grele, momentele mai dificile, pentru că suntem abia la începutul pregătirilor, dar dacă vrem să avem parte de un parcurs frumos în campionat, va trebui să facem totul foarte bine în această perioadă. Despre jucătorii aflați în probe, nu vă pot spune prea multe, vom vedea zilele acestea dacă vor rămâne la noi la echipă sau nu”, a declarat managerul general al echipei FC Argeș, Cătălin Barbu.

Azi vor efectua vizita medicală

Piteștenii vor avea de trecut astăzi un alt adversar și anume controlul medical. Jucătorii echipei antrenate de Viorel Dumitrescu vor efectua astăzi vizita medicală, urmând ca de marți să își reia antrenamentele și să continue pregătirea în oraș. De săptămâna viitoare, aceștia vor intra în cantonament și vor avea un program mult mai încărcat, pentru că pe piteșteni îi va aștepta un program foarte dificil în returul de campionat, urmând să dispute mai multe meciuri foarte grele încă din primele runde ale părți secunde de campionat. După meciul de acasă cu Baia Mare, urmează o deplasare la Oradea cu Luceafărul, o echipă ce a învins pe teren propriu pe FC Timișoara, în timp ce în runda următoare va veni confruntarea cu Chindia Târgoviște, în speță meciul cu echipa ce ocupă în prezent locul 3 în clasament.

Sursa: Ziarul Top

16 Jan. 2012, 11:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă