Marius Roman și Alin Lițu, ultimele achiziții ale trupei lui Napoli!

Marius ANGHEL 11 Feb. 2014, 11:47 Pregătiri, amicale
Marius Roman și Alin Lițu,** ultimele achiziții ale trupei lui Napoli!

Lotul FC Universității Craiova s-a îmbogățit cu doi jucători. Nicolo Napoli îi are de la începutul acestei săptămâni în pregătire pe Marius Roman și pe Alin Lițu (foto), doi jucători care și-au început junioratul la Centrul de Copii și Juniori ai Universității. Originari din Dolj, Filiași și Segarcea, cei doi fotbaliști au fost duși de la alb-albaștrii la Steaua de Rodion Cămătaru.

Mijlocașul Marius Roman și atacantul Alin Lițu sunt ultimii doi jucători pe care FC Universitatea i-a achiziționat în speranța că va reuși promovarea.

Miercuri, primul amical

În altă ordine de idei, trupa lui Napoli a susținut ieri două ședințe de pregătire tehnică, ambele pe teren sintetic, în complexul sportiv Popeci. Altfel, dacă ieri au avut programată prima partidă amicală, cu ACSM Craiova, însă amânată din cauza faptului că adversarii n-au avut un teren adecvat de joc, miercuri, fotbaliștii Universității ar trebui să joace împotriva echipei argeșene Atletic Bradu. Până atunci, alb-albaștrii continuă antrenamentele în sală.

„Cu toții ne dorim să putem evolua pe terenurile noastre de antrenament, pentru că nu este normal să nu putem beneficia de ele. Vrem ca în acestă săptămână să se facă din nou «Dreptate pentru Craiova» și să ne reîntoarcem pe «Ion Oblemenco». Nu spun că nu sunt condițiile bune aici, dar echipa are nevoie de meciuri pe teren normal. Campionatul bate la ușă, iar noi trebuie să plecăm din nou în alte orașe, pentru a juca partide amicale, pe care le-am fi putut juca aici, la Craiova.” a declarat, citat de editie.ro, președintele Marcel Iancu.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 11 Feb. 2014, 11:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă