Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea lui Mititelu de suspendare a Adunării Generale a LPF

Marius ANGHEL 11 Jun. 2014, 11:25 Seria 2
Judecătoria Sectorului 5 a respins** cererea lui Mititelu de suspendare a Adunării Generale a LPF

Judecătoria Sectorului 5 a respins marți cererea FC U Craiova SA, patronată de Adrian Mititelu, de suspendare a Hotărârii Adunării Generale a LPF, privind alegerea președintelui Gino Iorgulescu, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al ligii.

„Așa cum era firesc, Judecătoria Sectorului 5 a respins marți, 10 iunie 2014, cererea Fotbal Club U Craiova SA de suspendare a Hotărârii Adunării Generale a LPF din data de 14 noiembrie 2013 având ca obiect alegerea președintelui LPF, domnul Gino Iorgulescu, în dosarul nr. 24411/302/2013. Astfel, se demonstreaza încă o dată că procedurile inițiate de Fotbal Club U Craiova SA au un scop pur șicanator, fiind formulate în dauna interesului fotbalului românesc”, se arată în comunicatul LPF.

De menționat că Tribunalul București a rămas în pronunțare pentru 11 iunie în ceea ce privește solicitarea de înregistrare a noii conduceri a Ligii Profesioniste de Fotbal în Registrul Federațiilor, Asociațiilor și Fundațiilor.

Aceasta este a doua tentativă de a înregistra noua conducere a LPF în Registrul Federațiilor, avocații ligii reluând procedura la 17 aprilie.

Curtea de Apel București a respins la 10 aprilie solicitarea de înregistrare a organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal în Registrul Federațiilor ca urmare a unei cereri de intervenție făcută de FC Universitatea Craiova, club aflat în proprietatea lui Adrian Mititelu.

Fostul conducător al FC Național, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, el învingându-l la alegerile din cadrul Adunării Generale din 14 noiembrie 2013 pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

Articol scris de Adrian ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 11 Jun. 2014, 11:25 Seria 2
Pe aceeași temă