Cererea FC Universitatea Craiova de suspendare a intrării în faliment, respinsă de Curtea de Apel

Marius ANGHEL 23 Apr. 2014, 16:17 Seria 2
Cererea FC Universitatea Craiova de suspendare a intrării în faliment,** respinsă de Curtea de Apel

Curtea de Apel Brașov a respins, miercuri, cererea FC Universitatea Craiova de suspendare a hotărârii Tribunalului Brașov din 9 aprilie, până la soluționarea recursului privind intrarea în procedura de faliment a grupării oltene.

Patronul clubului, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, agenției Mediafax, că recursul se va judeca în luna iunie. „Curtea de Apel Brașov a respins astăzi cererea noastră de suspendare a hotărârii tribunalului până la soluționarea recursului nostru. Acesta se va judeca în luna iunie”, a afirmat Mititelu.

FC Universitatea Craiova, cvadruplă campioană a României, a intrat în procedura de faliment, Tribunalul Brașov respingând, la 9 aprilie, planul de reorganizare în dosarul de insolvență al grupării oltene.

„Instanța a infirmat planul de reorganizare impus de debitoarea SC FC U Craiova SA și a dispus începerea procedurii de intrare în faliment și a numit în calitate de lichidator judiciar provizoriu Asociația de Insolvența SPRL București. De asemenea, Tribunalul Brașov a stabilit data de 17 septembrie pentru continuarea procedurii”, se arată în soluția Tribunalului Brașov.

Adrian Mititelu a atacat hotărârea la Curtea de Apel Brașov și a solicitat suspendarea deciziei până la soluționarea recursului.

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a luat act în ședința sa din 3 aprilie de decizia de retragere din toate competițiile a echipelor FC Universitatea Craiova, grupare finanțată de Adrian Mititelu.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

 

Marius ANGHEL 23 Apr. 2014, 16:17 Seria 2
Pe aceeași temă