Marius Baciu: „Vreau să promovez în Liga I”

Mihai Andries 05 Aug. 2014, 14:02 Pregătiri, amicale
Marius Baciu:**

Antrenorul principal al celor de la Academica Argeș, afirmă că amicalul cu SCM Pitești a fost un test util pentru echipa sa. Oficialul estre convins că, dacă echipa va mai fi întărită cu câțiva fotbaliști de valoare, se poate promova în Liga I la sfârșitul acestei ediții de campionat.

Marius Baciu speră ca piteștenii să susțină e­chipa: „A fost un antrenament reușit de ambele părți. Am văzut și aici copii interesanți. Noi ne urmărim scopul de a a­junge la un nivel înalt la începutul campionatului. Mai avem re­­tușuri, căutăm jucători, căutăm formule, absolut tot ce ne stă în putință pentru a finaliza lotul. Ne dorim jucători și mai buni, să avem concurență, să poată face față la nivelul ligii secunde, să putem alege. Jucătorii care sînt titulari au nevoie de concurență, pentru că numai așa putem crește în valoare. Nu mă interesează seria în care vom juca, mă interesează doar echipa noastră. Mă simt onorat să reprezint acest oraș. Îmi doresc să reușim ca alături de oamenii de aici să facem o echipă frumoasă și îmi doresc să punem umărul la promovarea în Liga I. Publicul piteștean e cunoscător și dornic de fotbal, mă bucur că oamenii de aici au găsit o soluție de a avea echipă în liga secundă. Regret că nu am putut evolua în Liga I, deși eram foarte pregătiți pentru un proiect în acest sens. Trebuie să mai așteptăm un an doar, sper, iar după aceea să facem pasul spre primul eșalon, pentru că acest oraș și acest public merită”.

Lăzărescu: „Ne dorim să fim asimilați cu FC Argeș

La rândul său, Dan Lăzărescu, președinte clubului Academica Argeș, speră ca echipa adoptată de Primăria Pitești să fie sprijinită și de spectatori. Fostul arbitru spune că în staff-ul echipei vor fi atrași și foste glorii ale lui FC Argeș. Lăzărescu își dorește ca noua echipă a orașului să devină în cât mai scurt timp continuatoarea istoriei lui FC Argeș.

„Nu ne interesează rezultatul foarte mult, se vede că băieții sînt obosiți, nu au prospețime. Mai ales că au avut și de dimineață un antrenament mai greu. Dar astăzi am fost echipa mai sudată în teren. În­cet-încet punem lucrurile la punct, sînt foarte încrezător în co­laborarea cu autoritățile locale și sper că voi fi sprijinit de public. Piteștiul este un oraș ce a dat foarte mulți jucători importanți și ne dorim ca ușor-ușor să fim asimilați FC Argeș. Vor mai veni și alți jucători emblematici pentru Pitești alături de noi, deocamdată Vasile Popa este certitudine. Avînd în vedere faptul că sîntem o echipă în mare parte privată, nu sînt adeptul unui staff foarte stufos. Voi încerca, de asemenea, să port o discuție cu suporterii, pentru că îi vrem alături de noi”. a declarat Lăzărescu

Sursa: Curierul Zilei

 

Mihai Andries 05 Aug. 2014, 14:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă