„Marinarii” își pierd căpitanul! Pătrașcu a suferit o fractură și ratează startul sezonului

Marius ANGHEL 06 Aug. 2015, 13:20 Pregătiri, amicale

Ghinion teribil pentru căpitanul FC Farul. Cu 25 de zile înainte de debutul Ligii a 2-a, Florin Pătrașcu s-a accidentat serios la piciorul stâng, la un antrenament, și va lipsi din primele meciuri oficiale ale „marinarilor” din noul sezon, atât în Cupa României, cât și în campionat.

Om de bază în apărare, fundașul de 29 de ani a suferit o fractură cu înfundare platou tibial lateral stâng, iar medicii i-au spus că, timp de șase săptămâni, trebuie să stea cu piciorul imobilizat și să nu calce în el. „Erau ultimele secvențe ale antrenamentului când m-am accidentat. Pe moment, nu am simțit nimic, fiind încălzit, însă când am ajuns acasă, durerile au devenit insuportabile și m-am dus direct la spital. Mi-a fost pus piciorul în ghips. Astăzi (n.r. ieri), am efectuat un nou control medical, dar vreau să ajung și la București, la doctorul Codorean. Sper să mă refac cât mai repede. Îmi pare rău că voi pierde primele meciuri oficiale, însă acum important e să urmez programul de refacere”, a spus Florin Pătrașcu.

Astăzi, „marinarii” intră în cantonament, la club, perioada de pregătire centralizată urmând a dura zece zile. Sâmbătă, 8 august, echipa va susține un meci amical. Țintarul Ligii a 2-a se va stabili pe 14 august, campionatul urmând a începe pe 29 august.

Abonamente și magazin oficial

De ieri, la FC Farul a început vânzarea abonamentelor. Acestea costă 100 de lei (la tribuna B) și 60 de lei (la peluză) și pot fi achiziționate de la secretariatul clubului (program – de luni până vineri, între orele 10.00 și 16.30, telefon 0241.616.142).

„Conform cu prevederile legislației, totul trebuie fiscalizat, astfel că, în loc de un abonament cu valoarea de 100 de lei sau 60 de lei și unul gratuit, veți primi două abonamente fiscalizate cu valoarea pentru unul singur. Oferta este valabilă până pe 22 august, la ora 13.00″, se arată pe pagina de Facebook „FC Farul Constanța 1920″.

Potrivit sursei citate, în curând se va deschide magazinul oficial al FC Farul. Acesta va fi amplasat pe strada Primăverii (în incinta în care se încasează acum banii de la spălătorie). Fanii vor putea găsi acolo tricouri, fulare, fanioane, treninguri, șepci, bluzoane și alte materiale. Va exista și posibilitatea personalizării oricărui produs cu însemnele clubului adus de către suporteri.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 06 Aug. 2015, 13:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă