Marco Enciu: „Nu suntem jucători de Liga a III-a”

19 Jul. 2012, 18:46 Pregătiri, amicale
Marco Enciu:**

Marco Enciu s-a evidențiat cel mai mult în amicalul noii echipe împotriva Luceafărului Oradea, scor 2-1. Acesta a realizat dubla în decurs de doar trei minute la mijlocul primei reprize. Atacantul venit de la Recaș crede în obiectivul lui ACS Poli și speră ca suporterii să fie alături de formația Timișoarei din eșalonul secund.

„Îmi priește această schimbare, mă bucur că am reușit să marchez, sper să o țin tot așa. Plecarea de la un club mic, precum Recaș, și să ajungi la Poli, înseamnă automat oameni la stadion, implică multe. Nu mă tem că o să-mi pierd locul, suntem fotbaliști profesioniști aici, ne antrenăm și ne luptăm fiecare pentru un post de titular. Noi am promovat în Liga a II-a nu suntem jucători de Liga a III-a, personal nu mi s-a spus nimic de acest obiectiv (al promovării), am auzit de el și e mult de muncă, e posibil să-l îndeplinim”, a declarat Enciu.

Acesta speră ca și suporterii să susțină până la urmă noul proiect. „Nu înțeleg de ce nu sunt de acord. E bine și pentru ei să aibă echipă în Liga a II-a, eu sper să vină cât mai mulți la stadion și să ne încurajeze, e bine și pentru noi ne-ar ajutat foarte mult”, conchide jucătorul care a debutat cu gol și la primul trial.

În vârstă de 24 ani, atacantul timișorean a mai evoluat în Liga a II-a la CFR Timișoara și ACU Arad. Sezonul trecut Marco Enciu a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai Recașului, cu șapte reușite în 27 de jocuri bifate. Antrenorul Valentin Velcea l-a lăudat la final pe fostul „atletic” dar i-a dat și un sfat: „Asta e datoria unui atacant. Mă bucur că dă goluri. Mă bucur că e un vârf care, dacă-și ordonează viața privată, s-ar putea să spună multe”.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

19 Jul. 2012, 18:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă