Lui Nanu îi revin jucătorii la antrenamente. Farul are soluții în atac cu Rapid

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Mar. 2014, 12:35 Actualizat: 19 Mar. 2014, 12:43 Pregătiri, amicale
Lui Nanu îi revin jucătorii la antrenamente.  Farul are soluții în atac cu Rapid

Antrenorul principal al FC Farul, Ștefan Nanu, are la pregătire mare parte dintre jucătorii care s-au confruntat în ultimul timp cu probleme medicale.

Atacanții Cristian Silvășan și Cristian Cristea și fundașul dreapta Robert Băjan se pregătesc normal, ieri absentând în continuare doar fundașul stânga Mansur Abdurararak și portarul Vlad Neagu, care s-au îmbolnăvit după ce au fost nevoiți să se spele cu apă rece la stadion, Neagu alegându-se chiar cu pneumonie. Cristea, Băjan și Neagu nu au putut fi folosiți în ultima partidă a Farului, cea de pe teren propriu cu Unirea Slobozia.

„Mă bucur că, prin revenirea lui Silvășan, avem mai multe soluții în atac. Sper să am lotul valid la ora meciului de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Rapid, pe care vrem să-l câștigăm. E păcat că am scăpat victoria printre degete în trei dintre cele patru meciuri de până acum, în unele dintre ele lovindu-ne și de arbitraj. Eu sunt mulțumit de jucători, și-au schimbat atitudinea. Nu se constată nicio diferență între echipa noastră, care are șase fotbaliști noi, și formațiile care joacă de mult timp împreună. Chiar și la Iași, CSMS nu a fost peste noi ca joc, nu ne-a dominat. Diferența au făcut-o greșelile noastre de marcaj și de poziționare”, a spus Ștefan Nanu.

Meciul FC Farul – Rapid București, din etapa a 21-a a Ligii a 2-a, a fost programat la Constanța, sâmbătă, 22 martie, de la ora 16.00 (în direct la TVR1).

Farul așteaptă însă verdictul comisiei federale, în urma raportului întocmit de oficialii partidei cu Unirea Slobozia pe seama suporterilor constănțeni, care au scandat lozinci anti-maghiare. Clubul constănțean riscă să se aleagă cu terenul suspendat, dar „marinarii” speră să scape doar cu o amendă, având în vedere că fanii Farului sunt la prima abatere de acest gen.

În clasament, Rapid se află pe locul doi, cu 35 de puncte, în vreme ce Farul ocupă poziția a opta, cu 18 puncte.

Sursa: Ziua de Constanța

Foto: Alexandru RAITA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Mar. 2014, 12:35 Actualizat: 19 Mar. 2014, 12:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă